Deur openen met afstandsbediening

Deur openen met een afstandsbediening

De deur openen met een afstandsbediening is veilig en daarnaast vooral heel simpel in het gebruik. De fysieke sleutel wordt namelijk vervangen door een afstandsbediening. Het is gebruiksvriendelijk en biedt daarnaast veel slimme oplossingen. Veel slimme sloten hebben optioneel een afstandsbediening in het assortiment vanwege het gebruiksgemak; één druk op de knop en deur is ontgrendeld.

  • Open de deur op een afstand tot wel 25 meter*
  • Eenvoudig in gebruik: één druk op de knop
  • Makkelijk te koppelen met een slim slot
  • Hoge veiligheidsgraad
  • Optioneel verkrijgbaar bij de meeste slimme sloten
*afhankelijk van het merk

Veiligheid: net zo veilig als internet bankieren

Afstandsbedieningen werken op een frequentie van 868 mHz. De signalen van een afstandsbediening worden versleuteld verstuurd volgens een AES encryptie. Deze encryptie is daardoor net zo veilig als internetbankieren.

Populaire producten

Case: deur automatiseren

Om in haar woning te komen, moet mevrouw na de centrale voordeur van het appartement door nog eens zeven deuren. Met deurautomatisering wordt toegang tot de woning makkelijker en veiliger.

Slimmedeuroplossing legt toegangscontrole uit

Wat is nu eigenlijk een toegangscontrole? Eigenlijk is toegangscontrole niets anders dan “Wie, waar, wanneer naar binnen mag”.

Slimme deursloten voor oude oplegsloten

Binnen het Ces concept is een elektronisch oplegslot beschikbaar. Dit oplegslot werkt op batterijen en kan op dezelfde manier worden beheerd als de CES easy motorcilinders, ketting deuropeners en deurcontrollers.

Hoe werkt het openen van een deur met een afstandsbediening?

Met een afstandsbediening de deur openen is simpel en eenvoudig in zijn werking. Door een druk op de knop te geven, wordt er een signaal via een 868 mHz frequentie verstuurd naar een slim slot. Daarna zal het slot de deur ontgrendelen. Afhankelijk van het merk kunt u de deur openen op een afstand tot wel 25 meter.

Een standaard afstandsbediening is voorzien van één knop voor het openen en sluiten van het slot. Er zijn ook afstandsbedieningen met meerdere knoppen, waar verschillende functies op geprogrammeerd kunnen worden.

Toegangscontrole: activiteit inzien in een logboek

De huidige technologie maakt het mogelijk dat vrijwel ieder merk een logboekregistratie in de software heeft ingebouwd. Zo kunt u inzien wie er wanneer welke deur heeft ontgrendeld. Dit kan ideaal zijn om bijvoorbeeld te weten of de kinderen thuis zijn, hoe laat de thuiszorg of huishoudhulp geweest is, etc.

Kan ik met een afstandsbediening de deur ook op (verre) afstand openen?

Nee, afstandsbedieningen hebben een bereik tot 25 meter en zijn daarom niet geschikt voor bijvoorbeeld het openen van uw huisdeur als u op uw werk bent, of het openen van de deur van een (vakantie-)woning vanuit het buitenland. Lees het artikel Deur openen op afstand voor de mogelijkheden op dit vlak.

Toegangsbeheer: eenvoudig een afstandsbediening verwijderen uit een slot

Een afstandsbedieningen toevoegen of verwijderen kan op ieder slim slot. Zo bepaalt u namelijk welke afstandsbediening wel of niet toegang mag krijgen tot een slot. Afhankelijk van het merk is het mogelijk om een afstandsbediening vanaf een andere locatie toe te voegen of te verwijderen.

Per merk is het verschillend hoeveel afstandsbedieningen er op één slim slot geprogrammeerd kunnen worden. CESeasy heeft bijvoorbeeld de mogelijkheid tot wel 200 afstandsbedieningen op één slim slot te programmeren.

Of bent u misschien op zoek naar een andere slimme deuroplossing ?

Smartphone

Deur openen met smartphone

Tag/druppel

Deur openen met tag

Codetableau

Deur openen met codetableau

Contact met slimme deuroplossingContact opnemen

Heeft u nog vragen, of wilt u advies op maat? De experts van Slimmedeuroplossing.nl zijn bereikbaar.

E-mailadvies@deurmeesters.nl
Telefoon+31 (0) 413 724993
Whatsapp: +31 (0) 6 23400936