CDVI ATRIUM A22

CDVI Atrium A22

Atrium A22 CDVI is een modern toegangscontrolesysteem dat u in staat stelt om de toegang tot een gebouw te beheren. Dit houdt in dat u bepaalt wie, waar en wanneer iemand toegang heeft tot (een deel van) het gebouw. Hierbij wordt er geen gebruik meer gemaakt van gewone sloten en sleutels. In plaats daarvan maakt u namelijk gebruik van elektronische toegang in de vorm van badges of gebruikerskaarten of een unieke code. Deze worden vervolgens tegen lezers of bedieningspanelen gehouden om toegang te krijgen tot een bepaalde ruimte.

 AirBnb en verhuur

Voor Airbnb en verhuur  raden wij aan om dit systeem in combinatie met een toetsen codetableau te gebruiken. Met een uniek gegenereerde code geeft u uw gast de mogelijkheid om toegang te krijgen tot de Airbnb of het appartment/ huis dat u verhuurd. Uw gasten zijn dus niet afhankelijk van een smartphone, fysieke tag of sleutel. Met de software zijn eenvoudig tijdsgebonden codes aan te maken en eventueel real time te wijzigen.

Kenmerken

 Eenvoudig te monteren

Het Atrium A22 CDVI systeem is plug & play. Hierbij kunt u meerdere A22 panelen aan elkaar verbinden. Dit kan via het LAN netwerk (max 50 panelen), maar ook via RS485 (max 4 panelen onder één A22) om een systeem van 500 lezers uit te bouwen. U kiest ten slotte zelf één paneel die de master controller wordt waarna die zijn taak opneemt en de andere panelen in het netwerk begint te zoeken. Kortom: eenvoudiger kan niet!

 Zelf installeren?

Het Atrium systeem kan zelf worden geïnstalleerd. Ons bedrijf deurmeesters verzorgt de gratis training zodat u het systeem zelf kunt installeren. Enige technische kennis is wel een pré. Voor eigenaren van een appartement in bijvoorbeeld Spanje kan dit erg makkelijk zijn. Vraag ons naar de mogelijkheden  

 Databescherming

De gebruikersinformatie wordt in de controller opgeslagen. Hierdoor zullen gegevens niet verloren gaan indien er iets gebeurt met de laptop of PC van de installateur of programmeur. Mocht de laptop of PC waarop de software is geïnstalleerd bijvoorbeeld crashen, dan kan de programmering vanuit Atrium naar een blanco software geüpload worden. Dit is uniek in de wereld van toegangscontrole.

 Download de Atrium App en vind het IP adres van uw Atrium

Wanneer de ‘Atrium Finder’ App op uw Android of Apple toestel is geïnstalleerd, zal hij alle A22’s in het netwerk tonen. Een eenvoudige klik op de betreffende A22 en de webpagina met login en wachtwoord opent zich. Zeer handig wanneer eindklanten bijvoorbeeld hun IP adres vergeten zijn.

 Snel en eenvoudig kaarten aan gebruikers toekennen

Wanneer u de Atrium A22 CDVI geïnstalleerd hebt, kunt u gebruikers gaan toevoegen via een master-programmeerkaart. De inleermode-toets van de Atrium hoofdcontroller (stand-alone functie) laat zelfs toe om dit te doen zonder gebruik te maken van een PC. Er is dus geen extra software vereist voor deze actie. Atrium stelt de eindklant in staat om zelf een toegangsplan op te stellen: hij bepaalt namelijk welke personen gebruikerskaarten krijgen en dus toegang hebben tot het gebouw.

 Codes aanmaken

U kunt met dit systeem unieke codes aanmaken. De codes worden toegewezen aan een persoon en kunnen worden voorzien van een tijdgebonden periode. De codes kunnen ten alle tijde worden gewijzigd. Doordat dit systeem altijd signalen verzend worden gewijzigde codes “real time “aangepast. Dit kan erg handig zijn als u snel een code wil aanmaken. Vraag ons naar de mogelijkheden 

 AirBnb of Verhuur ?

Atrium A22 in combinatie met een toetsencodetableau biedt een perfecte oplossing voor  AirBnb of eigenaren van een appartement die deze willen verhuren. Als eigenaar / beheerder heeft u met dit systeem altijd de controle over wie u wanneer toegang verleent. Het systeem werkt via internet en is daardoor vanaf overal ter wereld te beheren ( mits een goeie internet verbinding aanwezig is.). De unieke code wordt geregistreerd op naam en krijgt een tijdsduur mee van bijv. Maandag 10 uur  t/m Vrijdag 15 uur. Voor die tijd en na die tijd is de code niet te gebruiken. Krijg een notificatie zodra iemand toegang heeft gekregen en wijzig codes in real time.

Kenmerken

 Ingebouwde webserver

Door de ingebouwde webserver in de panelen hoeft er bij de eindgebruiker en/of beheerder geen software meer geïnstalleerd te worden. Deze kan eenvoudig het toegangscontrole systeem beheren via de ingebouwde Atrium webserver. De webserver werkt namelijk via iPhone, iPad, Android, Windows Mobile en Blackberry en verder met alle bekende browsers. Tevens kunnen meerdere gebruikers simultaan ingelogd zijn, de respons van de webserver blijft even snel en efficiënt. Het openen en vergrendelen van deuren, het maken van een nieuwe gebruiker en het aanpassen van uurroosters. Alles gebeurt heel eenvoudig en snel met Atrium!

 Atrium toegangscontrole

Atrium werkt met alle standaard webbrowsers zoals Chrome en Firefox. U beheert gebruikers eenvoudig met één muisklik. U kunt eenvoudig kaarten vergrendelen en ontgrendelen. Het A22 systeem biedt mogelijkheden die u kunt toepassen om maximale toegangscontrole in uw bedrijf te implementeren.

 Compatible met designlezers

CDVI heeft voor de Atrium A22 toegangscontrole hoogwaardige lezers ontwikkeld. De lezers zijn bovendien in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. De Solar is een lezer die zowel een pincode en een badge acceptatie kan verwerken in één lezer. Dit type lezer geeft door middel van kleur de status van de toegang. De lezers zijn daarnaast van een zeer hoge kwaliteit polycarbonaat gemaakt en de elektronica is ingeharst.

Voordelen die u heeft met het Atrium Systeem :

 Ingebouwde realtime webserver

Snelle en eenvoudige programmeermode voor gebruikerskaarten

 Modulair uit te breiden

 Automatische zoekfunctie voor alle modules in het netwerk

 Gebruikersprofielen beheren

 Systeemevenementen beheren

 Deurstatussen, evenementen en manuele commando’s beheren

 Geschikt voor Airbnb of B&B

Contactinformatie

Contact met slimme deuroplossingContact opnemen

Heeft u nog vragen, of wilt u advies op maat? De experts van Slimmedeuroplossing.nl zijn bereikbaar.

E-mailadvies@deurmeesters.nl
Telefoon+31 (0) 413 724993
Whatsapp: +31 (0) 6 23400936