CDVI ATRIUM A22

CDVI Atrium A22

Atrium A22 CDVI  is een 2 deurs toegangscontrolesysteem met ingebouwde webbrowser. De A22 Hardware module geeft u de complete controle en beheer over wie, waar en wanneer de toegang krijgt tot een gebouw. Toegangsbeheer vanaf iedere locatie met een wifi verbinding.

Toegangscontrole voor vereniging

U bent op zoek voor uw vereniging naar een geschikt toegangscontrole systeem, dan kunnen wij u de A22 van CDVI met stip aanbevelen, u heeft de mogelijkheid om middels webbased software (geen abonnementskosten) toegang aan uw leden te verlenen realtime maar deze desgewenst ook weer in te trekken. U kunt zien wie wanneer is binnen gekomen en u kunt aangeven of diegene wel toegang mag hebben op bepaalde dagen of in bepaalde ruimtes. U heeft de mogelijkheid om uw leden passen te geven of tags en of druppels om deuren te openen. Maar ook kunt u uw leden toegang geven om de deur/poort clubhuis binnen te komen middels de eigen telefoon (zonder installeren van apps) Zijn er al passen,Tags of druppels in omloop dan willen wij graag kijken of ze zijn te integreren met het A22 systeem zodat u op deze kosten kunt besparen. Ook het toepassen van een code tableau of fingerprint bij uw ingang behoort tot de mogelijkheden.

 AirBnb en verhuur

Voor Airbnb en verhuur  raden wij aan om dit systeem in combinatie met een toetsen codetableau te gebruiken. Met een uniek gegenereerde code geeft u uw gast de mogelijkheid om toegang te krijgen tot de Airbnb of het appartment/ huis dat u verhuurd. Uw gasten zijn dus niet afhankelijk van een smartphone, fysieke tag of sleutel. Met de software zijn eenvoudig tijdsgebonden codes aan te maken en eventueel real time te wijzigen.

Kenmerken

 Eenvoudig te monteren

Het Atrium A22 CDVI systeem is plug & play. Hierbij kunt u meerdere A22 panelen aan elkaar verbinden. Dit kan via het LAN netwerk (max 50 panelen), maar ook via RS485 (max 4 panelen onder één A22) om een systeem van 500 lezers uit te bouwen. U kiest ten slotte zelf één paneel die de master controller wordt waarna die zijn taak opneemt en de andere panelen in het netwerk begint te zoeken. Kortom: eenvoudiger kan niet!

 Zelf installeren?

Het Atrium systeem kan zelf worden geïnstalleerd. Ons bedrijf deurmeesters verzorgt de gratis training zodat u het systeem zelf kunt installeren. Enige technische kennis is wel een pré. Voor eigenaren van een appartement in bijvoorbeeld Spanje kan dit erg makkelijk zijn. Vraag ons naar de mogelijkheden  

 Databescherming

De gebruikersinformatie wordt in de controller opgeslagen. Hierdoor zullen gegevens niet verloren gaan indien er iets gebeurt met de laptop of PC van de installateur of programmeur. Mocht de laptop of PC waarop de software is geïnstalleerd bijvoorbeeld crashen, dan kan de programmering vanuit Atrium naar een blanco software geüpload worden. Dit is uniek in de wereld van toegangscontrole.

 Download de Atrium App en vind het IP adres van uw Atrium

Wanneer de ‘Atrium Finder’ App op uw Android of Apple toestel is geïnstalleerd, zal hij alle A22’s in het netwerk tonen. Een eenvoudige klik op de betreffende A22 en de webpagina met login en wachtwoord opent zich. Zeer handig wanneer eindklanten bijvoorbeeld hun IP adres vergeten zijn.

Toegang van buitenaf is dat veilig op een toegangscontrole ?

Poort forwarden is een manier om van buitenaf toegang te krijgen tot een bepaald IP-adres binnen je netwerk. Hiervoor prik je eigenlijk een gaatje in je firewall.
Een poort open zetten in een router is nooit zonder risico’s maar kan veilig genoeg zijn als de nodige maatregelen getroffen worden. Sowieso is het belangrijk dat je niet zomaar kunt inloggen, een goed wachtwoord is dus wel aanbevolen. Daarnaast is versleuteling van de data een belangrijk ding. Bij de A22 Atrium is de data 128bit versleuteld. Door de ingebouwde mailserver kunnen we tijdens bepaalde tijden (buiten kantoortijden bijvoorbeeld) berichten sturen als er ingelogd wordt in de Atrium. Je zou zelfs een alarmmelding via de inbraak kunnen versturen. Natuurlijk is een VPN een betere optie,en is ook mogelijk met de A22 .Daarnaast… in de bijna 10 jaar dat Atrium bestaat hebben we nog nooit melding gehad dat er ‘ingebroken’ zou zijn op het toegangssysteem.

 Snel en eenvoudig kaarten aan gebruikers toekennen

Wanneer u de Atrium A22 CDVI geïnstalleerd hebt, kunt u gebruikers gaan toevoegen via een master-programmeerkaart. De inleermode-toets van de Atrium hoofdcontroller (stand-alone functie) laat zelfs toe om dit te doen zonder gebruik te maken van een PC. Er is dus geen extra software vereist voor deze actie. Atrium stelt de eindklant in staat om zelf een toegangsplan op te stellen: hij bepaalt namelijk welke personen gebruikerskaarten krijgen en dus toegang hebben tot het gebouw.

 Codes aanmaken

U kunt met dit systeem unieke codes aanmaken. De codes worden toegewezen aan een persoon en kunnen worden voorzien van een tijdgebonden periode. De codes kunnen ten alle tijde worden gewijzigd. Doordat dit systeem altijd signalen verzend worden gewijzigde codes “real time “aangepast. Dit kan erg handig zijn als u snel een code wil aanmaken. Vraag ons naar de mogelijkheden 

 AirBnb of Verhuur ?

Atrium A22 in combinatie met een toetsencodetableau biedt een perfecte oplossing voor  AirBnb of eigenaren van een appartement die deze willen verhuren. Als eigenaar / beheerder heeft u met dit systeem altijd de controle over wie u wanneer toegang verleent. Het systeem werkt via internet en is daardoor vanaf overal ter wereld te beheren ( mits een goeie internet verbinding aanwezig is.). De unieke code wordt geregistreerd op naam en krijgt een tijdsduur mee van bijv. Maandag 10 uur  t/m Vrijdag 15 uur. Voor die tijd en na die tijd is de code niet te gebruiken. Krijg een notificatie zodra iemand toegang heeft gekregen en wijzig codes in real time.

Kenmerken

 Ingebouwde webserver

Door de ingebouwde webserver in de panelen hoeft er bij de eindgebruiker en/of beheerder geen software meer geïnstalleerd te worden. Deze kan eenvoudig het toegangscontrole systeem beheren via de ingebouwde Atrium webserver. De webserver werkt namelijk via iPhone, iPad, Android, Windows Mobile en Blackberry en verder met alle bekende browsers. Tevens kunnen meerdere gebruikers simultaan ingelogd zijn, de respons van de webserver blijft even snel en efficiënt. Het openen en vergrendelen van deuren, het maken van een nieuwe gebruiker en het aanpassen van uurroosters. Alles gebeurt heel eenvoudig en snel met Atrium!

 Atrium toegangscontrole

Atrium werkt met alle standaard webbrowsers zoals Chrome en Firefox. U beheert gebruikers eenvoudig met één muisklik. U kunt eenvoudig kaarten vergrendelen en ontgrendelen. Het A22 systeem biedt mogelijkheden die u kunt toepassen om maximale toegangscontrole in uw bedrijf te implementeren.

 Compatible met designlezers

CDVI heeft voor de Atrium A22 toegangscontrole hoogwaardige lezers ontwikkeld. De lezers zijn bovendien in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. De Solar is een lezer die zowel een pincode en een badge acceptatie kan verwerken in één lezer. Dit type lezer geeft door middel van kleur de status van de toegang. De lezers zijn daarnaast van een zeer hoge kwaliteit polycarbonaat gemaakt en de elektronica is ingeharst.

Voordelen die u heeft met het Atrium Systeem :

 Ingebouwde realtime webserver

Snelle en eenvoudige programmeermode voor gebruikerskaarten

 Modulair uit te breiden

 Automatische zoekfunctie voor alle modules in het netwerk

 Gebruikersprofielen beheren

 Systeemevenementen beheren

 Deurstatussen, evenementen en manuele commando’s beheren

 Geschikt voor Airbnb of B&B

Contactinformatie

Contact met slimme deuroplossingContact opnemen

Heeft u nog vragen, of wilt u advies op maat? De experts van Slimmedeuroplossing.nl zijn bereikbaar.

E-mailadvies@deurmeesters.nl
Telefoon+31 (0) 413 724993
Whatsapp: +31 (0) 6 23400936