CDVI ATRIUM A22 toegangscontrolesysteem met ingebouwde webserver

CDVI Atrium A22

Toegangscontrolesysteem met ingebouwde webserver

Atrium A22 CDVI  is een compleet toegangscontrolesysteem voor 2 deuren met ingebouwde webserver.

De A22 Hardware module van CDVI geeft u de complete controle en beheer over wie, waar en wanneer de toegang krijgt tot een gebouw. Toegangsbeheer vanaf iedere locatie te managen via een mobiele telefoon, tablet, laptop of desktop, overal ter wereld waar een goeie wifi verbinding is.

De beste oplossing voor een veilige toegang!

CDVI Atrium A22 de basis voor veilige toegang

Atrium A22 is de basis voor een zeer veilig en modern toegangscontrolesysteem, met 1 A22 beheert u 2 gebouwen

U bepaalt wie, waar en wanneer toegang heeft tot (een deel van) het gebouw. De A22 is toete passen op bijvoorbeeld deuren, parkings, liften, publieke toegangen en u heeft de keuze uit tussen verschillende identificatiemethodes.

Identificatie kan middels een badge, handzender, pincode of een mix daarvan zijn. De ingebouwde en gebruiksvriendelijke web-interface is nu ook speciaal is aangepast voor mobiele apparaten U beheert de toegang tot uw gebouwen vanuit uw broekzak.

Eenvoudig te monteren

Het Atrium A22 CDVI systeem is plug & play. Hierbij kunt u meerdere A22 panelen aan elkaar verbinden. Dit kan via het LAN netwerk (max 50 panelen), maar ook via RS485 (max 4 panelen onder één A22) om een systeem van 500 lezers uit te bouwen. U kiest ten slotte zelf één paneel die de master controller wordt waarna die zijn taak opneemt en de andere panelen in het netwerk begint te zoeken. Kortom: eenvoudiger kan niet!

Toegangscontrole voor vereniging

Voor uw vereniging op zoek naar een geschikt toegangscontrole systeem ? De Atrium A22 van CDVI is de beste keuze.

Dit systeem geeft  een vereniging de mogelijkheid om middels webbased software (dus geen abonnementskosten!) toegang aan uw leden te verlenen.

 • U kunt zien wie wanneer is binnen gekomen
 • u kunt aangeven of diegene wel toegang mag hebben op bepaalde dagen of in bepaalde ruimtes.
 • U heeft de mogelijkheid om uw leden passen te geven of tags en of druppels om deuren te openen.
 • Ook kunt u uw leden toegang geven om de deur/poort clubhuis binnen te komen middels de eigen telefoon (zonder installeren van apps)
 • Bestaande badges van het te vervangen systeem zijn soms te integreren met het A22 systeem zodat u bij eventuele toepasbaarheid, op deze kosten kunt besparen.
 • Het toepassen  van een code tableau of fingerprint bij uw ingang behoort tot de mogelijkheden.

AirBnb en verhuur

De Atrium A22 is uitermate geschikt voor Airbnb en verhuur van vakantiehuisjes. Op basis van ervaring  raden wij aan om dit systeem in combinatie met een toetsen codetableau te gebruiken.

Waarom raden wij u dit aan ? Met een uniek gegenereerde code geeft u uw gast de mogelijkheid om toegang te krijgen tot de Airbnb of het appartement/ huis dat u verhuurd Het grote voordeel daarvan is dat gasten niet afhankelijk zijn van een smartphone, fysieke tag of sleutel.

Als beheerder / eigenaar van AirBnb of een vakantiehuis/appartement maakt u eenvoudig met  A22 software  tijdsgebonden pincodes aan. De unieke codes zijn in real time te wijzigen. Bij eventuele nalatigheid van uw gasten kunt u als beheerder de codes blokkeren en de toegang tot een object verbieden.

Kies voor het beste! Kies voor de ATRIUM A22!

Atrium-A22-cdvi-webbased-controller

 Zelf installeren?

Het Atrium systeem kan zelf worden geïnstalleerd. Ons bedrijf deurmeesters verzorgt de gratis training zodat u het systeem zelf kunt installeren. Enige technische kennis is wel een pré. Voor eigenaren van een appartement in bijvoorbeeld Spanje kan dit erg makkelijk zijn.

.

 Databescherming

De gebruikersinformatie wordt in de controller opgeslagen. Hierdoor zullen gegevens niet verloren gaan indien er iets gebeurt met de laptop of PC van de installateur of programmeur. Mocht de laptop of PC waarop de software is geïnstalleerd bijvoorbeeld crashen, dan kan de programmering vanuit Atrium naar een blanco software geüpload worden. Dit is uniek in de wereld van toegangscontrole

 Download de Atrium App en vind het IP adres van uw Atrium

Wanneer de ‘Atrium Finder’ App op uw Android of Apple toestel is geïnstalleerd, zal hij alle A22’s in het netwerk tonen. Een eenvoudige klik op de betreffende A22 en de webpagina met login en wachtwoord opent zich. Zeer handig wanneer eindklanten bijvoorbeeld hun IP adres vergeten zijn.

Atrium 22 is compleet beheer, waar en wanneer u maar wilt.

 Snel en eenvoudig kaarten aan gebruikers toekennen

Wanneer u de Atrium A22 CDVI geïnstalleerd hebt, kunt u gebruikers gaan toevoegen via een master-programmeerkaart. De inleermode-toets van de Atrium hoofdcontroller (stand-alone functie) laat zelfs toe om dit te doen zonder gebruik te maken van een PC. Er is dus geen extra software vereist voor deze actie. Atrium stelt de eindklant in staat om zelf een toegangsplan op te stellen: hij bepaalt namelijk welke personen gebruikerskaarten krijgen en dus toegang hebben tot het gebouw.

Toegang van buitenaf is dat veilig op een toegangscontrole ?

Poort forwarden is een manier om van buitenaf toegang te krijgen tot een bepaald IP-adres binnen je netwerk. Hiervoor prik je eigenlijk een gaatje in je firewall.
Een poort open zetten in een router is nooit zonder risico’s maar kan veilig genoeg zijn als de nodige maatregelen getroffen worden. Sowieso is het belangrijk dat je niet zomaar kunt inloggen, een goed wachtwoord is dus wel aanbevolen. Daarnaast is versleuteling van de data een belangrijk ding. Bij de A22 Atrium is de data 128bit versleuteld. Door de ingebouwde mailserver kunnen we tijdens bepaalde tijden (buiten kantoortijden bijvoorbeeld) berichten sturen als er ingelogd wordt in de Atrium. Je zou zelfs een alarmmelding via de inbraak kunnen versturen. Natuurlijk is een VPN een betere optie,en is ook mogelijk met de A22 .Daarnaast… in de bijna 10 jaar dat Atrium bestaat hebben we nog nooit melding gehad dat er ‘ingebroken’ zou zijn op het toegangssysteem.

.

 Codes aanmaken

U kunt met dit systeem unieke codes aanmaken. De codes worden toegewezen aan een persoon en kunnen worden voorzien van een tijdgebonden periode. De codes kunnen ten alle tijde worden gewijzigd. Doordat dit systeem altijd signalen verzend worden gewijzigde codes “real time “aangepast. Dit kan erg handig zijn als u snel een code wil aanmaken. Vraag ons naar de mogelijkheden 

 Compatible met designlezers

CDVI heeft voor de Atrium A22 toegangscontrole hoogwaardige lezers ontwikkeld. De lezers zijn bovendien in diverse uitvoeringen verkrijgbaar. De Solar is een lezer die zowel een pincode en een badge acceptatie kan verwerken in één lezer. Dit type lezer geeft door middel van kleur de status van de toegang. De lezers zijn daarnaast van een zeer hoge kwaliteit polycarbonaat gemaakt en de elektronica is ingeharst.

 Ingebouwde webserver

Door de ingebouwde webserver in de panelen hoeft er bij de eindgebruiker en/of beheerder geen software meer geïnstalleerd te worden. Deze kan eenvoudig het toegangscontrole systeem beheren via de ingebouwde Atrium webserver. De webserver werkt namelijk via iPhone, iPad, Android, Windows Mobile en Blackberry en verder met alle bekende browsers. Tevens kunnen meerdere gebruikers simultaan ingelogd zijn, de respons van de webserver blijft even snel en efficiënt. Het openen en vergrendelen van deuren, het maken van een nieuwe gebruiker en het aanpassen van uurroosters. Alles gebeurt heel eenvoudig en snel met Atrium!

Bekijk hieronder wat er precies voor details komen kijken bij het Atrium A22 toegangscontrolesysteem:

De vernieuwde responsive webinterface van versie 4.1 zorgt op mobiele apparaten voor een bedieningsgemak zoals die van een app. De webserver is compatibel met iPhone®, iPad®, Android®, Windows Mobile®, Blackberry® en alle bekende browsers.

Download de Atrium App en vind het IP adres van uw Atrium

De Atrium app is beschikbaar in Google Play en in de Apple App Store.

Wanneer de ‘Atrium Finder’ app op uw Android of Apple toestel is geïnstalleerd, zal hij alle A22’s in het netwerk tonen. Een eenvoudige klik op de betreffende A22 en de webpagina met login en wachtwoord opent zich. Zeer handig wanneer eindklanten bijvoorbeeld hun IP adres vergeten zijn.

U kunt vast een kijkje nemen naar de apps:

Apple App Store
Google Play

De beste keuze begint bij een goed advies!

Atrium A22

Basis module

 • Hoofdcontorller
 • Ingebouwde webserver
 • Wiegand & ABA Track II
 • Tot 10.000 kaarten
 • Uiterst snelle firmware update (
 • Fraai design
 • Onderhoudsvriendelijk
 • Uiterst snelle firmware update
 • Fraai design
Atrium kit zwarte lezers

Atrium AC22 kit

Kit met Zwarte designlezers

 • Hoofdcontroller
 • 2 zwarte NANOPB design badge lezers
 • Lezers met verlichte achtergrond
 • Ingebouwde webserver
 • Wiegand & ABA Track II
 • Tot 10.000 kaarten
 • Uiterst snelle firmware update
 • Fraai design
 • Onderhoudsvriendelijk
Atrium kit witte lezers

Atrium AC22 kit

Kit met witte designlezers

 • Hoofdcontroller
 • 2 witte NANOPB design badge lezers
 • Lezers met verlichte achtergrond
 • Ingebouwde webserver
 • Wiegand & ABA Track II
 • Tot 10.000 kaarten
 • Uiterst snelle firmware update
 • Fraai design
 • Onderhoudsvriendelijk

Contact met slimme deuroplossingContact opnemen

Heeft u nog vragen, of wilt u advies op maat? De experts van Slimmedeuroplossing.nl zijn bereikbaar.

E-mailadvies@deurmeesters.nl
Telefoon+31 (0) 413 724993
Whatsapp: +31 6 16 68 95 91