Omega-flex-SIS-smal-en-breed

Omega Flex Langschild ILS

ILS deurbeslag is over het algemeen waterdicht en is uitermate geschikt voor buitendeuren. Ook kan dit type worden toegepast voor vlucht en brandwerende deuren.

 

Wordt gemonteerd zonder kabels in de deur en zonder te boren.

Maximale betrouwbaarheid

Eenvoudige montage en installatie

Eersteklas bedieningscomfort

Compatible met veiligheidstoepassingen op Legic of Mifare-basis.

Sleutels of pasjes met dit protocol kunnen door functies als toegangscontrole en tijdregistratie worden aangestuurd.

Weerbestendig

Geschikt voor deuren in vlucht -en evacuatie

Geschikt voor brandwerende deuren

ILS langschild is verkrijgbaar in een brede of smalle variant.

ILS langschild ook in RAL 9005 (zwart)  verkrijgbaar

SKG*** keurmerk

Omega Flex ILS Kenmerken

Omega flex ILS deurbeslag kent de volgende kenmerken

Geschikt voor

De Omega Flex ILS uitvoering is geschikt voor zowel binnen als buiten deuren en bediend u middels een RFID smart key. Met 1 RFID tag alle deuren openen, u bepaald eenvoudig wie, waar toegang mag krijgen. Daarmee zijn eventuele verloren sleutels verleden tijd, RFID smart keys kunt u eenvoudig toevoegen en verwijderen.  Dit model is ook verkrijgbaar met cilinder uitsparing en is daardoor ook te openen met een ‘mechanische’sleutel.

Veilig

De Omega Flex ILS is SKG*** gecertificeerd en is daardoor uiterst veilig. Voor de RFID communicatie gebruikt CES het protocol MIFARE DESFire EV1 deze technologie is met de hoogst haalbare beveiliging en is geschikt voor particulieren, bedrijven en overheden. Het verlies van sleutels  is bij OMEGA FLEX niet aan de orde. Het verlies van een TAG/ Druppel wordt eenvoudig opgelost door het inleren van de optionele Schaduwtag. De schaduwtag vervangt bij het inprogrammeren de verloren Tag. Een tag met bijvoorbeeld nummer 0001 wordt dan 0001-1. Herprogrammering van het volledige systeem is door deze optionele mogelijkheid overbodig.

Flexibel

Organisatorische veranderingen en aanpassingen, zoals wijzigingen in het verloop van het aantal medewerkers, herstructureringen of uitbouw- en verbouwingsmaatregelen, kunnen met het Omega flex ILS systeem snel worden gerealiseerd. Het voordeel van een dergelijk systeem is dat het snel en flexibel aan de veranderingen kan worden aangepast met als groot pluspunt dat het eenvoudig op elk gewenst moment kan worden uitgebreid met meerdere sloten.

Veelzijdig

Ongeacht of u kiest voor  een zeer complexe of een uitermate economische toegangsregeling – OMEGA FLEX ILS biedt u de juiste
oplossing. U heeft keuze uit diverse varianten die Online,Offline in te zetten zijn en er is een V-NET ter beschikking,die ook parallel binnen een installatie kunnen worden gecombineerd. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Uitvoeringen van Omega flex ILS

Welke varianten kent Omega flex Ils deurbeslag ?

Ces Omega flex ILS Smalschild 

 • Geschikt voor buitendeuren en veiligheidsdeuren
 • Geschikt voor branddeuren
 • Langschild ILS smalschild is weersbestendig
 • Ondersteunt de meeste type sloten (kan dus zonder al te veel aanpassingen gemonteerd worden)
 • Combineerbaar met alle LEGIC en MIFARE transponders
 • Te verkrijgen met of zonder cilinder gat

Ces Omega flex ILS Breedschild

 • Geschikt voor buitendeuren en veiligheidsdeuren
 • Geschikt voor branddeuren
 • Langschild ILS breedschild is weersbestendig
 • Ondersteunt de meeste type sloten (kan dus zonder al te veel aanpassingen gemonteerd worden)
 • Combineerbaar met alle LEGIC en MIFARE transponders
 • Tegen een meerprijs ook verkrijgbaar in (RAL 9005 zwart)

Omega Flex slimme oplossingen uitgelegd

Online, Offline of V-Net

Er zijn voor Omega Flex diverse slimme systemen te bedenken. De programmering en het beheer van deze systemen kent 3 verschillende versies namelijk de offline, online en V-net.

Deze toepassingen zijn bijvoorbeeld ideaal voor gemeentehuizen, kantoorgebouwen of scholen. Kort lichten we de verschillende mogelijkheden toe zodat u enig inzicht krijgt in de mogelijkheden van deze geweldige systemen. Wij raden u aan bij eventuele interesse contact op te nemen voor advies.

Omega flex offline systeem

Offline

Het offline systeem zegt het al: er wordt middels een offline systeem geprogrammeerd. De programmeer software bevindt zich op een centrale computer. De beheerder kan daardoor eenvoudig het sluitsysteem aanpassen en voorzien van nieuwe autorisaties. Middels een RF-stick kan de beheerder vervolgens de betreffende Omega Flex cilinders voorzien van de nieuwe programmering. De programmering kan ook via zogenaamde programmeerkaarten. Hierdoor kan er snel en eenvoudig een cilinder worden geprogrammeerd zodat eventuele autorisatie voor toegang snel geregeld kan worden.

Offline is geschikt voor LEGIC, MIFARE Classic en DESfire        

Omega flex online systeem

Online

Het online systeem is in tegenstelling tot het offline systeem meer geschikt voor grotere complexe toepassingen. Dit kan zijn voor bijvoorbeeld een hoofdkantoor met diverse filialen waarbij de centrale computer met de programmeer software op het hoofdkantoor staat. De beheerder kan daardoor eenvoudig het sluitsysteem aanpassen en voorzien van nieuwe autorisaties. Dit kan bijvoorbeeld via internet of een acces point dat op ieder filiaal is geplaatst. Middels deze punten kan de beheerder de cilinders vervolgens eenvoudig voorzien van nieuwe autorisaties. Het grote voordeel is dat er in real time wijzigingen kunnen worden doorgevoerd. Neem contact met ons op bij eventuele interesse.

Online is geschikt voor LEGIC, MIFARE Classic en DESfire      

V-NET Virtueel netwerk

V-NET (virtueel online)

De programmering van de installatie gebeurt via een deskundige CEStronics partner. De gebruiker van dit Omega Flex systeem heeft hiervoor geen software of netwerk nodig. Via een schijf of leesapparaat met de geschikte programmeersoftware worden direct autorisaties op een pasje of transponder geschreven. Daardoor kunnen pasjes direct worden gebruikt. Bij eventueel verlies van een pasje wordt gewoon een nieuw pasje aangemaakt waarbij het verloren pasje onmiddellijk geblokkeerd wordt. Neem contact met ons op bij eventuele interesse.

V-NET is geschikt voor LEGIC, MIFARE Classic en DESfire      

Samengevat zijn er diverse mogelijkheden en diverse toepassingen. Om een beter inzicht te krijgen in de opties die deze cilinders bieden is het uiteraard ook van groot belang om goed advies te krijgen.

Omega Flex producten

Populaire producten van Omega Flex zijn

Contactinformatie

Contact met slimme deuroplossingContact opnemen

Heeft u nog vragen, of wilt u advies op maat? De experts van Slimmedeuroplossing.nl zijn bereikbaar.

E-mailadvies@deurmeesters.nl
Telefoon+31 (0) 413 724993
Whatsapp: +31 (0) 6 23400936