Draaideurautomaat

Deurautomaten

Wij installeren en monteren automatische deurautomaten geschikt voor contactloos toegang. De draaideurautomaten van Zwitserse kwaliteit zijn geschikt voor appartementencomplexen, kantoorgebouwen, ziekenhuizen en zorginstellingen. De draaideurautomaten zorgen voor contactloos toegang en zijn daardoor hygiënisch en veilig.

 • Flexibele, functionele toepassing
 • Diverse configuraties mogelijk
 • Eenvoudige montage
 • Soepele en stille werking
 • Maximale betrouwbaarheid
 • Volledig gebruiksvriendelijk

Zorgvuldig inventariseren wij op locatie de situatie en brengen uw vraag in kaart. Op basis van de verkregen informatie geven wij een deskundig advies waarna eventueel een offerte volgt.

Kenmerken

Functionele toepassingen

Overal waar mensen werken, wonen en worden verzorgd bestaan deuren die de neiging hebben om hun komen en gaan te belemmeren. Door het gebruik van de draaideurautomaten van Deurmeesters kunnen nieuwe deuren en bestaande deuren worden omgebouwd en kan men op vlotte wijze en zonder belemmeringen naar binnen en buiten gaan. Daarbij is het gebruik van automatische deuren hygiënisch, er is namelijk sprake van contactloze toegang.  

Hygiëne

De draaideurautomaat zorgt voor contactloze en gebruiksvriendelijke toegang. De automaten helpen bij het elimineren van ziektekiemen. Dit is een belangrijke functie welke noodzakelijk is bij openbare plaatsen zoals in ziekenhuizen, verzorgingstehuizen, klinieken en toiletruimtes.

Maximale betrouwbaarheid

Het gebruik van hoogwaardige componenten zorgt voor de juiste betrouwbaarheid, een lange levensduur en minimaal onderhoud. De elektromechanische aandrijving zorgt ervoor dat de deur stil en soepel werkt in elke gewenste setting. De draaideuraandrijving van Deurmeesters is daardoor ideaal voor zwaargewicht deuren of deuren die automatisch moeten openen bij gevaar.

Toepassingen

Sluisfunctie

Ontsnappingsroute of nooduitgang

Zwaargewicht deuren

2-vleugelige montage

Kenmerken

Hoge veiligheid

Automatische deuren die worden gebruikt in de publieke sector moeten voldoen aan EN 16005. Draaideuraandrijvingen geleverd door Deurmeesters zijn volledig gecertificeerd en ontworpen om te voldoen aan de hoogste kwaliteit- en veiligheidsvoorschriften.

De brandwerende draaideuraandrijvingen van Deurmeesters zijn leverbaar met een aantal veiligheidsverhogende voorzieningen zodat een gecontroleerde werking bij een eventuele noodsituatie gegarandeerd is.

Bij het ontwerp is rekening gehouden met factoren zoals vandalisme. De draaideuraandrijving is daardoor robuust van ontwerp en is daarmee vandaalbestendig.

Eenvoudige bediening

De draaideuraandijvingen worden aangestuurd middels beweiginssensoren of andere impulselementen.

Deurmeesters kent een aantal optionele bedieningselementen:

 • Radar
 • Sensor
 • Contactloze detectiesensor
 • Afstandsbediening
 • Voet- of ellenboogschakelaar
 • Sleutelbediening voor bijvoorbeeld gesloten deuren
 • D-BEDIX externe regeleenheid

Alle elementen zijn eenvoudig te programmeren middels keuzetoetsen aan de zijkant van het aandrijfmechanisme.

Snelle montage

De draaideuraandrijvingen van Deurmeesters zijn compact en licht van gewicht en hebben de meest vooruitstrevende technologie die de functionaliteit en inbedrijfstelling vergemakkelijkt. De draaideuraandrijvingen van Deurmeesters zijn hierdoor ideaal voor nieuwe systemen of upgrades in gebouwen. Deurmeesters kent in dit type draaideuraandrijvingen een breed assortiment. Hierdoor is voor vrijwel iedere deur een geschikte draaideuraandrijving beschikbaar. De aandrijving zijn toepasbaar van particuliere woningen tot ziekenhuizen.

Draaideurautomaten in de praktijk

Deurautomaat voor VVE

Een deurautomaat wordt vaak toegepast binnen een Vereniging van Eigenaren (VVE). De centrale deur kan bijvoorbeeld met een tag / druppel worden geopend,

Case: deur automatiseren

Om in haar woning te komen, moet mevrouw na de centrale voordeur van het appartement door nog eens zeven deuren. Met deurautomatisering wordt toegang tot de woning makkelijker en veiliger.

Contact met slimme deuroplossingContact opnemen

Heeft u nog vragen, of wilt u advies op maat? De experts van Slimmedeuroplossing.nl zijn bereikbaar.

E-mailadvies@deurmeesters.nl
Telefoon+31 (0) 413 724993
Whatsapp: +31 (0) 6 23400936