Deur openen op afstand

De deur openen op afstand

Vanaf de overkant van de straat tot aan de andere kant van de wereld: een deur openen op afstand is mogelijk met een slim deurslot. Het is een oplossing voor eigenaren van een AirBnb, waarbij er geen fysieke sleuteloverdracht meer nodig is. Of wanneer u een familielid of klusjesman in uw woning wilt binnen laten, terwijl u op vakantie bent. Het slimme slot wordt verbonden met internet, en waar ook ter wereld kunt u de deur openen vanaf een andere locatie.

  • Veilig uw deur openen met uw smartphone
  • Versleuteld gegevens versturen volgens AES encryptie
  • Maakt gebruik van het internet of WiFi
  • Realtime controle

Om de verschillende slimme deuroplossingen voor het openen van een deur op afstand duidelijk te maken, bespreken we dit aan de hand van sprekende cases. Dit zijn veelal voorbeelden uit de praktijk of situaties die wij reeds hebben uitgevoerd.

Populaire producten

Deur openen op afstand in de praktijk

Deurautomaat voor VVE

Een deurautomaat wordt vaak toegepast binnen een Vereniging van Eigenaren (VVE). De centrale deur kan bijvoorbeeld met een tag / druppel worden geopend,

Sleutelbeheer voor kantoor en woning

Sleutelbeheer voor kantoor en woning Wens De sleutel op elk gewenst moment intrekken en uitdelen waarbij men zelf het sleutelbeheer heeft. Daarnaast moeten zij kunnen zien wie er als eerst en als laatst naar binnen is geweest. Ook moet men de deur met een app en afstandsbediening kunnen bedienen. Mensen die de huur niet betalen moeten…

Beheer sportcomplex

Case: Slimme toegangscontrole voor sportcomplex In deze case gaat het om een fusie van een lokale voetbalvereniging, handbalclub en de gemeente. Hierbij mogen de diverse afdelingen niet bij elkaar in het gedeelte van het sportcomplex komen. Wens De wens is om het complex te voorzien van toegangscontrole dat uitbreidbaar is in de toekomst. Daarnaast moet…

De deur openen vanaf een andere locatie

Kan het op afstand openen van de deur ook op een veilige manier?

Wij vinden van wel! Hiervoor hebben we dan ook veilige systemen in ons assortiment die de toegang op afstand veilig en vertrouwd kunnen aansturen.

Voorbeeld: controle vanaf andere locatie

Stelt u zich eens voor; u bent op het strand bij Scheveningen en een kennis belt dat hij voor uw deur staat om de vergeten autosleutels op te halen. Middels uw smartphone kunt u hem, met de voeten in het zand, toegang geven tot uw woning. Een andere mogelijkheid is dat wanneer de installatiemonteur aanbelt, u een notificatie krijgt op uw smartphone “er staat iemand voor de deur”. Met een beeld / spraak verbinding kunt u exact zien wie er aan de deur staat. Direct kunt u middels uw smartphone de deur een “open nu” commando geven en de installateur toegang geven tot uw woning.  Wij kunnen dit voor u realiseren op een veilige manier en vertrouwde manier.

Veiligheid vergelijkbaar met internetbankieren

De gegevens die verstuurd worden om het slot te openen worden versleuteld verstuurd volgens een AES encryptie. Deze encryptie wordt ook gebruikt bij internetbankieren.

Contact met slimme deuroplossingContact opnemen

Heeft u nog vragen, of wilt u advies op maat? De experts van Slimmedeuroplossing.nl zijn bereikbaar.

E-mailadvies@deurmeesters.nl
Telefoon+31 (0) 413 724993
Whatsapp: +31 (0) 6 23400936