Deur openen met domotica

Domotica is een geavanceerde huisautomatisering. De meest bekende domotica protocollen zijn Z-wave, Zigbee, Apple homekit, Google Home, Homey en Somfy. Fabrikanten van slimme deursloten hebben de mogelijkheid om de bediening van het elektronisch deurslot te koppelen met een bestaand domotica-protocol. Danalock komt bijvoorbeeld dit jaar nog met een versie voor Homekit en Zigbee.

CESeasy heeft een communicatiemodule die de koppeling tussen de motorcilinder en domotica mogelijk maakt. Het openen van uw slot kan door al deze innovatieve en technische mogelijkheden toegevoegd worden aan uw domotica platform.

 • Beheer alles vanaf één platform
 • Toekomstproof
 • Meer gemak en comfort
 • Veiligheid door real time controle
 • Vanaf iedere locatie toegang

In de onderstaande cases beschrijven we situaties waar een koppeling met domotica heeft geleid tot een effectievere toegangscontrole. Dit zijn veelal voorbeelden uit de praktijk of situaties die wij reeds hebben uitgevoerd. Op al onze pagina’s waar wij slimme deuroplossingen uiteenzetten, vindt u deze voorbeelden. Wellicht sluit een van de cases aan op uw situatie en kunt u via die weg de meest geschikte oplossing vinden. Uiteraard kunnen wij u adviseren over de verschillende oplossingen.

Populaire producten

deur openen met domotica

Domotica systeem in de praktijk

Deurautomaat voor VVE

Een deurautomaat wordt vaak toegepast binnen een Vereniging van Eigenaren (VVE). De centrale deur kan bijvoorbeeld met een tag / druppel worden geopend,

Slimme Deuroplossing voor scholengemeenschap

Slimme toegangscontrole voor scholengemeenschap Voor een scholengemeenschap heeft slimmedeuroplossing.nl mogen meedenken over een toepassing ten aanzien van toegangscontrole. We hebben vervolgens een aantal gesprekken gehad met de contactpersoon van de scholengemeenschap om de klantvraag goed in beeld te krijgen. Onderstaande uiteenzetting geeft kort weer wat we uiteindelijk voor deze scholengemeenschap hebben gerealiseerd. Wens School van…

Deur openen met tag

Deur openen met tag Wens De voorzitter van een Vereniging van Eigenaren komt erachter dat er een lek in het sleutelplan zit. Het gebouw bestaat uit 28 woningen met 48 bewoners. De voorzitter wil bij verlies van sleutels deze zo snel mogelijk kunnen verwijderen. Een tag zou hierbij een oplossing kunnen zijn. Situatie De situatie…

Domotica systeem koppelen aan een slim slot

Domotica en slimme deursloten?

Wat is nu de uitwerking van koppelen op een domotica systeem? Vandaag de dag willen we naast alle verlichting en elektrische apparaten ook de toegang vanuit het domoticapakket bedienen. Dit kan de toegang tot uw woning, kantoorpand of winkel zijn. Wat te denken om bij zonsopkomst automatisch de deuren open te sturen, of bij het uitschakelen van uw alarm toegang te geven tot de kantoren. Het gebruik van scènes geeft de mogelijkheid om bijvoorbeeld bij het inschakelen van uw alarm automatisch uw deuren te sluiten, de thermostaat lager te zetten en de lampen te dimmen. Door het koppelen van een slim slot met de juiste domotica modules ziet u eenvoudig of uw deur van het slot is. Daarnaast is het wellicht ook van belang dat uw deur automatisch op slot gaat na een bepaalde tijd.

Heeft u reeds een bestaand pakket? Onderstaand vindt u systemen waar we al op ingespeeld zijn en reeds toegepast hebben:

Systeem mogelijkheden

 • Z-Wave
 • Homekit
 • Fibaro
 • Somfy
 • Benext
 • Zigbee
 • KNX
 • Homey

Wilt u starten met domotica? Ook dan hebben we starterkits en werken we samen met ervaren, betrouwbare partners die u graag adviseren.

Contact met slimme deuroplossingContact opnemen

Heeft u nog vragen, of wilt u advies op maat? De experts van Slimmedeuroplossing.nl zijn bereikbaar.

E-mailadvies@deurmeesters.nl
Telefoon+31 (0) 413 724993
Whatsapp: +31 (0) 6 23400936