Een slim slot voor de particulier

Slim deurslot voor particulieren

De huissleutel staat op nummer 1 van meest zoekgeraakte voorwerpen en zonder sleutel komt u niet gemakkelijk uw woning in. Door innovatieve technologie zijn er een aantal alternatieve “sleutels”, waarmee het mogelijk is om uw deur met Bluetooth Low energy (BLE) technologie te ontgrendelen.

De digitale sleutel stuurt via een App op uw smartphone een slot open of dicht. Of u ontgrendeld de deur met een cijfercode middels een codetableau. Maak gebruik van een tag voorzien met RFID techniek of bedien het elektronische slimme slot middels een afstandsbediening met beveiligde 128 bits frequentie. Kortom voor iedere particuliere situatie is er een veilige en gepaste slimme deuroplossing.

 • Uw smartphone als sleutel
 • Rechten worden verstrekt via het internet
 • Basis sleutel blijft altijd bruikbaar
 • Voor elke deur een oplossing
 • Geen bekabeling nodig
 • Makkelijk te installeren
 • Toepassing op iedere toegangsdeur
 • Altijd en overal online beschikbaarheid
 • Een zeer hoog veiligheidsniveau
 • Eenvoudig en praktisch gebruik
 • Geen fysieke sleutel meer nodig
 • Maximaal toegangsbeheer

Slimme sloten voor Woonhuis of appartement

“Een huis dat veilig is, ook als u even niet thuis bent.“

Slimmedeuroplossing vind dat een plek waar men zich veilig voelt een primaire levensbehoefte is. Maakhetzeniettemakkelijk campagne vertelt u wat u kunt doen om dit veilige gevoel te waarborgen. Ongepast bezoek wenst niemand want buiten de financiële is de emotionele schade vaak groter.  Degelijk hang en sluitwerk in combinatie met slimme technologie is een nieuwe trend  op het het gebied van comfort en vooral veiligheid,  u houdt de regie en bepaalt zelf zelf wie er in uw woning mag, wanneer en hoe laat.

 

Populaire producten

Toegangsbeheer

Het gebruik van een slim deurslot geeft u als eigenaar de mogelijkheid om toegangsrechten voor familie en vrienden in te stellen, zo bepaald u  wie er toegang krijgt tot een voor- of achterdeur. U deelt snel en eenvoudig een digitale sleutel uit aan de klusjesman, die terwijl u aan het werk bent, naar binnen kan. Bent u hulpbehoevend, deel dan eenvoudig een digitale sleutel, pincode of tag uit aan een hulpverlener of mantelzorger of open de deur voor de betreffende persoon middels een afstandsbediening.

Veiligheid

Geen sleutels meer die kwijt raken of afbreken in de cilinder. Bij diefstal of verlies van een smartphone kan de betreffende sleutel of sleutels eenvoudig via het online platform worden verwijderd. Het verzenden van gegevens via internet gebeurt via een beveiligde versleuteling, bekend als Advanced Encryption Standard (AES). Deze manier van gegevens versturen wordt ook gebruikt voor internet bankieren en heeft de allerhoogste vorm van beveiliging. RFID (Radio Frequentie IDentificatie) is een zeer gebruiksvriendelijke en veilige manier, aangezien iedere tag een eigen ID nummer heeft.  Het signaal van een afstandsbediening gebeurt via een radio frequentie met 128 of 256 bits versleuteling en is daardoor niet beïnvloedbaar van buitenaf. CESeasy kent zelfs afstandsbedieningen die ieder hun eigen unieke registratie code hebben .

Flexibiliteit

Het slimme deurslot wordt meestal in combinatie met een afstandsbediening of smartphone gebruikt Deze sloten zijn ook snel te plaatsen en in het gebruik te nemen. Ook wanneer het een tijdelijk oplossing betreft is een slim slot mogelijk, de meeste worden namelijk zonder boren gemonteerd. Veel merken kennen ook varianten die koppelbaar zijn met een domotica systeem of hebben een communicatiemodule die het mogelijk maakt een deur van een andere locatie via internet te openen. U bent hierdoor flexibel in het gebruik en kunt overal ter wereld (afhankelijk van de gekozen oplossing) uw deur openen of controleren.

PC steekmaat & Doornmaat opmeten

PC steekmaat & Doornmaat opmeten Hoe meet  ik de PC Steekmaat of de Doornmaat van een slot op? De termen PC steekmaat of Doornmaat worden gebruikt bij het bepalen van de juiste afmeting voor hang en sluitwerk of het juist slot voor een deur. We gaan hieronder wat dieper in op de termen PC maat…

Nuki Slimme deursloten op Sweet inn vakantiehuizen

Eenvoudig naar binnen bij je vakantieappartement met enkel een smartphone. Sweet Inn gaat samenwerken met Nuki om hun ruim 400 appartementen te voorzien van slimme deursloten.

9 Tips voor het beste slimme deurslot volgens “de Computer Totaal Gids”

Wat is nou eigenlijk een slim slot, wat kun je ermee en hoe kies je het passende slimme slot uit? 9 tips lees je in dit artikel.

Of zoekt u misschien een andere oplossing ?

Smartphone

Deur openen met smartphone

Toegang verkrijgen via een App op uw mobiele telefoon

Tag

Deur openen met tag

Toegang verkrijgen middels RFID

Afstandsbediening

Deur openen met afstandsbediening

Toegang verkrijgen met 1 druk op de knop

Codetableau

Deur openen met codetableau

Toegang verkrijgen met een 4, 6 of 8 cijferige pincode

Contact met slimme deuroplossingContact opnemen

Heeft u nog vragen, of wilt u advies op maat? De experts van Slimmedeuroplossing.nl zijn bereikbaar.

E-mailadvies@deurmeesters.nl
Telefoon+31 (0) 413 724993
Whatsapp: +31 (0) 6 23400936