Slimmere deurkruk van Post en Eger

De Slimmere Deurkruk

Elektronische toegangscontrole en een mooi ontwerp: Post en Eger combineert beide in haar ontwerp van de Slimmere Deurkruk®. Een fraaie oplossing voor gecontroleerde toegang. Bijzonder is dat zowel de kaartlezer als het elektromechanische gedeelte en de voeding zich in de deurkruk bevinden. Met de Slimmere Deurkruk laat Post en Eger zien dat elektromechanisch hang- en sluitwerk prima gecombineerd kan worden met een mooi design.

 • De Slimmere Deurkruk is uitermate geschikt voor zowel nieuwbouw als bestaande bouw.
 • Hij is toepasbaar op de meest voorkomende deuren in een gebouw, zoals houten, stalen of aluminium deuren met een deurdikte van 30 tot 110 mm.
 • Door de gestandaardiseerde maatvoering is de deurkruk eenvoudig in bestaande situaties te plaatsen.
 • Met zijn duurzame, tijdloze en roestvast stalen ontwerp past hij in iedere omgeving.
 • Installeren is eenvoudig doordat er geen bekabeling of speciaal gereedschap nodig is.
 • Hij werkt op een batterij met een levensduur van 35.000 bedieningen.
 • Tot wel 1000 tags kunnen geprogrammeerd worden.
 • Door een geautoriseerde RFID-kaart of sleutelhanger voor de Slimmere Deurkruk te houden, wordt het slot ontgrendeld en kan de deur worden geopend.

Of vraag vrijblijvend een advies op maat.

Kenmerken

Eenvoudige montage

Bestaande mechanische afsluitbare deuren kunnen éénvoudig omgezet worden naar elektronisch gecontroleerde deuren met behulp van de Slimmere Deurkruk. De Slimmere Deurkruk is toepasbaar op alle soorten binnendeuren: hout, metaal, aluminium en hardglas. Daarnaast is het te integreren in elk toegangscontrolesysteem op basis van Mifare®, Legic® of HID technologie zonder koppeling van een database. Indien men kiest voor een koppeling met een bestaand systeem dient er per Slimmere Deurkruk een FSM-module met antenne (boven de deur, in het plafond) aangebracht te worden. Deze module wordt vervolgens gekoppeld aan het netwerk van het Mifare toegangscontrolesysteem.

Kostenbesparend

Door het vernuftige design in combinatie met unieke technologie is de Slimmere Deurkruk niet alleen een high-end design product, maar ook een efficiënte toepassing. Doordat er een draadloze montage is, is het systeem snel en eenvoudig te plaatsen tijdens of na de bouw (renovaties etc.) en daardoor veel sneller operationeel (zonder hak- en breekwerk).

Door het toepassen van de Slimmere Deurkruk hoeft u geen kosten te maken voor de aanschaf van eventuele elektrische sluitplaten. Aanpassingen door bijvoorbeeld externe paslezers zijn overbodig. De Slimmere Deurkruk is een totaal oplossing in één deurkruk verwerkt.

Eenvoudig autoriseren

De tags, druppels of smart keys zijn op verschillende manieren in de Slimmere Deurkruk te autoriseren. Daardoor bepaalt u welke slimme deuroplossing het beste bij uw situatie past. De Slimmere Deurkruk kent een drietal opties waarmee een tag kan worden geautoriseerd:

 • Met een servicekey (geen software nodig).
 • Met software en een RF USB-stick. Hiermee is het ook mogelijk om tijdzones toe te voegen aan de autorisaties.
 • Met het Keri Systems toegangscontrole systeem. Hierdoor ontstaat een realtime beheer waarmee alle bewegingen direct online in de Door Net toegangscontrole software zichtbaar zijn.

Geschikt voor

Het krachtige en doordachte design is toepasbaar in veel interieurs en door de eenvoudige montage en autorisatie is de Slimmere Deurkruk de ideale oplossing voor bijvoorbeeld artsenpraktijken, fysiotherapiecentra, apotheken, kantoren, woonhuis, etc. etc.

Ook voor grote kantoorpanden en appartementencomplexen met meerdere toegangsdeuren is de Slimmere Deurkruk geschikt. Bestaande deuren kunnen door de keuze uit verschillend deurbeslag zoals een rond rozet of lang breedschild in alle denkbare situaties worden gemonteerd.

Bekijk hier ook het toegangssysteem E-acces van Post & Eger

Video

Maak kennis met de Slimmere Deurkruk (Offline)

Maak kennis met de Slimmere Deurkruk (Online)

Post en Eger

Gecontroleerde toegang

Slimme Deurkruk Post en Eger

Fraai design

Toepasbaar in elk interieur

Over Post & Eger

Post en Eger logo

Post + Eger levert als producent en leverancier van hoogwaardig hang- en sluitwerk en toegangscontrole oplossingen een belangrijke bijdrage aan de toenemende behoefte van de eindgebruiker aan veiligheid, duurzaamheid, privacy en esthetiek. P+E richt zich op de advisering van vergrendelingsvraagstukken voor professionele (eind)opdrachtgevers en architecten. Door vroeg tijdens het ontwerpproces betrokken te zijn kan P+E waarde toevoegen met het aanbieden van sluitende totaaloplossingen. Het merk P+E staat voor het aanbieden van oplossingen, die vragen om een zeer alert, deskundig en interactief reageren van het team. Service en het ontzorgen van de klant is hierbij ons uitgangspunt. Eén aanspreekpunt voor elektronische toegangscontrole en hang- en sluitwerk, van ontwerpfase tot en met onderhoudsfase. “De klant wil het steeds vaker en wij zijn er klaar voor.”

Contactinformatie

Contact met slimme deuroplossingContact opnemen

Heeft u nog vragen, of wilt u advies op maat? De experts van Slimmedeuroplossing.nl zijn bereikbaar.

E-mailadvies@deurmeesters.nl
Telefoon+31 (0) 413 724993
Whatsapp: +31 (0) 6 23400936