CDVI AP22 controller voor Aperio deurbeslag

Atrium AP22 CDVI is een modern toegangscontrolesysteem voor het beheer van Aperio deur beslag en cilinders van ASSA ABLOY. De Atrium AP22 stelt u in staat om de toegang tot een gebouw in combinatie met Aperio deurbeslag te beheren. CDVI AP22 controller communiceert feilloos middels een RS584-bus met de AH30 HUB van ASSA ABLOY.

De combinatie tussen de AP22 en de AH30 Hub houdt in dat u bepaalt wie, waar en wanneer iemand toegang heeft tot (een deel van) het gebouw. Hierbij wordt er geen gebruik meer gemaakt van gewone sloten en sleutels. In plaats daarvan maakt u namelijk gebruik van elektronische toegang in de vorm van badges of gebruikerskaarten. Deze worden vervolgens tegen lezers of bedieningspanelen gehouden om contactloos toegang te krijgen tot een bepaalde ruimte.

Nieuwe maatregelen rondom het COVID virus maken contactloos toegang verkrijgen tot een gebouw meer en meer noodzakelijker. De combinatie van Aperio met de AP22 van CDVI is een perfect systeem voor contactloos toegang voor uw medewerkers. Neem voor een goed advies contact met ons op en laat u informeren over de mogelijkheden voor veilig contactloos toegang.

De slimste combinatie voor de veiligste oplossing!

CDVI Atrium

Atrium is een modern toegangscontrolesysteem dat u in staat stelt om de toegang tot één of meerdere gebouwen te beheren.

U bepaalt met andere woorden wie, waar en wanneer toegang heeft tot (een deel van) het gebouw. Afhankelijk van de situatie, bijvoorbeeld deuren, parkings, liften, publieke toegangen, etc, kunt u kiezen tussen verschillende identificatiemethodes.

Dit kunnen badges, handzenders, pincodes of een mix daarvan zijn. Met zijn gebruiksvriendelijke web-interface die nu speciaal is aangepast aan mobiele apparaten beheert u de toegang tot uw gebouwen vanuit uw broekzak.

Aperio sluittechnologie

De AP22 controller werkt met de draadloze Aperio sluittechnologie. Dit toegangscontrolesysteem bestaat uit batterij-gevoede elektronische cilinders en deurbeslag met RFID lezers. De communicatiehub is de link tussen de AP22 controler van CDVI en het Aperio protocol.

Door het fraaie tijdloze design van Aperio elektronische cilinders en deurbeslag is het te gebruiken bij alle commercieel gangbare deuren met mechanische sloten.

Waarom kiezen voor de CDVI AP22 controller voor Aperio deurbeslag?

Eenvoudig te installeren

Het AP22 systeem is plug & play. In combinatie met de draadloze hub AH30 die wordt aangesloten op de RS485-bus van de AP22 controller kan dit systeem tot acht deuren voorzien van elektronische sloten beheren. Er kunnen maximaal 10 hubs worden aangesloten op 1 enkele AP22.

Databescherming

De gebruikersinformatie wordt in de controller opgeslagen. Hierdoor zullen gegevens niet verloren gaan indien er iets gebeurt met de laptop of PC van de installateur of programmeur. Mocht de laptop of PC waarop de software is geïnstalleerd bijvoorbeeld crashen, dan kan de volledige programmering vanuit Atrium naar een blanco software geüpload worden. Dit is uniek in de wereld van toegangscontrole.

Snel een eenvoudig kaarten aan gebruikers toekennen

Wanneer u de AP22 geïnstalleerd hebt, kunt u gebruikerskaarten toevoegen via een master-programmeerkaart. De inleermode-toets van de hoofdcontroller (stand-alone functie) laat zelfs toe om dit te doen zonder gebruik te maken van een PC. Er is dus geen extra software vereist voor deze actie. Atrium stelt de eindklant in staat om zelf een toegangsplan op te stellen: hij of zij bepaalt namelijk welke personen gebruikerskaarten krijgen en dus toegang hebben tot het gebouw.

Atrium biedt u een compleet beheer, waar en wanneer u maar wilt.

   Ingebouwde webserver

Met Atrium bepaalt u wie, waar en wanneer toegang heeft tot (een deel van) het gebouw. Dankzij de ingebouwde webserver kunt u dit bovendien volledig op afstand bepalen m.b.v. uw smartphone, tablet of PC. De nieuwe firmware (gratis beschikbaar in het downloadgedeelte van onze website) laat u ook toe om een aanwezigheidsrapport te raadplegen en/of te mailen d.m.v. de ingebouwde SMTP server.

De ingebouwde web-interface is een bewuste keuze. Door deze web-interface onderscheidt Atrium zich van andere systemen. In de hedendaagse wereld waarin dataverbindingen geen beperking meer zijn, mag ook de verbinding met uw toegangscontrolesysteem geen beperking hebben. Om de veiligheid en de vrijheid van de eindgebruiker te garanderen maakt het Atrium systeem geen gebruik van cloud service abonnementen. De eigen web-interface bespaart u handenvol geld en bezorgt u totale onafhankelijkheid, wat u mag verwachten van een beveiligingssysteem!

Bekijk hieronder wat er precies voor details komen kijken bij het Atrium A22 toegangscontrolesysteem:

De vernieuwde responsive webinterface van versie 4.1 zorgt op mobiele apparaten voor een bedieningsgemak zoals die van een app. De webserver is compatibel met iPhone®, iPad®, Android®, Windows Mobile®, Blackberry® en alle bekende browsers.

Download de Atrium App en vind het IP adres van uw Atrium

De Atrium app is beschikbaar in Google Play en in de Apple App Store.

Wanneer de ‘Atrium Finder’ app op uw Android of Apple toestel is geïnstalleerd, zal hij alle A22’s in het netwerk tonen. Een eenvoudige klik op de betreffende A22 en de webpagina met login en wachtwoord opent zich. Zeer handig wanneer eindklanten bijvoorbeeld hun IP adres vergeten zijn.

U kunt vast een kijkje nemen naar de apps:

Apple App Store
Google Play

Hoe werkt CDVI met Atrium en Aperio samen?

Kenmerken

Ingebouwde webserver

Door de ingebouwde webserver in de panelen hoeft er bij de eindgebruiker en/of beheerder geen software meer geïnstalleerd te worden. Deze kan eenvoudig het toegangscontrole systeem beheren via de ingebouwde Atrium webserver. De webserver werkt namelijk via iOs, Android, Windows Mobile en Blackberry en verder met alle bekende browsers. Tevens kunnen meerdere gebruikers simultaan ingelogd zijn, de respons van de webserver blijft even snel en efficiënt. Het openen en vergrendelen van deuren, het maken van een nieuwe gebruiker en het aanpassen van uurroosters. Alles gebeurt heel eenvoudig en snel met Atrium!

Atrium toegangscontrole

Atrium werkt met alle standaard webbrowsers zoals Chrome en Firefox. U beheert gebruikers eenvoudig met één muisklik. U kunt eenvoudig kaarten vergrendelen en ontgrendelen. Het A22 systeem biedt mogelijkheden die u kunt toepassen om maximale toegangscontrole in uw bedrijf te implementeren.

Compatible in netwerk

De AP22 is autonoom te gebruiken of gemengd in een netwerk tot 50 Atrium A22 controllers. Hierdoor is het mogelijk diverse toepassingen te realiseren voor 1 enkel project. Hierbij kunt u denken aan toegang middels codetableau in combinatie met lezers en Aperio deurbeslag.

Waarom kies je nog meer de CDVI AP22 controller voor Aperio deurbeslag?

Aperio deurbeslag werkt samen met slim toegangscontrolesysteem van AP22

De draadloze Aperio sluittechnologie is een slim toegangscontrole systeem wat bestaat uit batterij gevoede elektronische cilinders en deurbeslag met RFID lezers. De communicatiehub is de link tussen de AP22 controler van CDVI en het Aperio protocol.

Door het fraaie tijdloze design van Aperio elektronische cilinders en deurbeslag is het te gebruiken bij alle commercieel gangbare deuren met mechanische sloten.

Voordelen Aperio:

Één enkele beheerinterface voor alle deuren

Nauwelijks bouwkundige aanpassingen nodig

Vervangt mechanische sleutels door RFID-pasjes,- en tags.

Ook geschikt voor brandwerende deuren, nooduitgangen, etc.

Voordelen van het AP22 toegangscontrolesysteem:

Atrium controller voor beheer Aperio beslag

Voor beheer tot tien deuren en/of tien hubs

Beheer tot acht beslagen in één hub

Bevat de Atrium web-interface voor autonoom beheer

Uitsluitend via IP aanstuurbaar

Werkt autonoom of in gemengd Atirum-netwerk tot 50 controllers

Aperio producten die u nodig heeft voor deze oplossing:

ATRIUM AP22

AP22-CDVI-Atrium-Asperion-Assa-Abloy-Slimme-Deuroplossingnl

 • Controller voor Aperio
 • Ingebouwde webserver / -Wiegand & ABA Track II
 • Compatible met Mifare Classic, Desfire en Plus
 • Communicatie via draadloze 2.4GHz connectie
 • Geïntegreerde antenne

Aperio deurbeslag

E100-EURO-Standaard-beslag

 • Eenvoudige montage
 • Vervangt bestaand deurbeslag
 • Smal tijdloos design
 • Batterij gevoed
 • Past op vrijwel alle gangbare deuren

Aperio hubs

RS485-communicatiehub

 • De link tussen de AP22 van CDVI en Aperio
 • Standaard RS485 aansluiting
 • Compatible met Mifare Classic, Desfire en Plus
 • Communicatie via draadloze 2.4GHz connectie
 • Geïntegreerde antenne

Aperio cilinders

Aperio-C100-E-cilinder

 • Gemakkelijk te installeren
 • Batterij gevoed
 • RFID technologie
 • Fraai design
 • Onderhoudsvriendelijk

Contact met slimme deuroplossingContact opnemen

Heeft u nog vragen, of wilt u advies op maat? De experts van Slimmedeuroplossing.nl zijn bereikbaar.

E-mailadvies@deurmeesters.nl
Telefoon+31 (0) 413 724993
Whatsapp: +31 6 16 68 95 91