Een slim deurslot voor Airbnb of B&B

Een slim deurslot voor Airbnb of B&B geven uw gasten een gebruikerservaring die past in deze tijd. U hoeft niet meer aanwezig te zijn om de sleutel te overhandigen, maar u stuurt uw gasten per mail een tijdsgebonden digitale sleutel of pincode toe. Makkelijk voor u, maar zeker zo makkelijk voor uw gasten. 

Uw gasten kunnen bij aankomst met deze digitale sleutel of pincode het slimme deurslot openen. De enige voorwaarde is dat er Bluetooth 4.0 of hoger op de smartphone van uw gasten is geïnstalleerd. Bij pincode is dat uiteraard niet nodig. Gasten hoeven zich geen zorgen meer te maken over het eventuele verlies van een sleutel van uw Airbnb of B&B accommodatie.

 • Uw gast gebruikt smartphone als sleutel
 • Sleutels/rechten worden verstrekt via het internet
 • Fysieke sleutel blijft altijd bruikbaar
 • Voor elke Airbnb een passende slimme deuroplossing
 • Makkelijk te installeren
 • Toepasbaar op ieder gastenverblijf
 • Altijd en overal online beschikbaarheid
 • Een zeer hoog veiligheidsniveau
 • Eenvoudig en praktisch gebruik
 • Geen sleutelverlies
 • Kans op namaken sleutel is nul
 • Bloktijden instelbaar ( aankomst/vertrek)
Een slim deurslot voor Airbnb of B&B

kies uw slimme deuroplossing

Smartphone

Deur openen met smartphone

Toegang verkrijgen via een App op uw mobiele telefoon

Tag

Deur openen met tag

Toegang verkrijgen middels RFID

Afstandsbediening

Deur openen met afstandsbediening

Toegang verkrijgen met 1 druk op de knop

Codetableau

Deur openen met codetableau

Toegang verkrijgen met een 4, 6 of 8 cijferige pincode

Kenmerken

Toegangsbeheer

Het gebruik van een slim deurslot geeft u als eigenaar van de Airbnb of B&B de mogelijkheid om toegangsrechten voor uw gasten van te voren in te stellen. Zo bepaald u de geldigheidsduur van een digitale sleutel of pincode. Dit kan bijvoorbeeld van ma 15 uur tot do 12 uur zijn. U kunt een digitale sleutel of pincode bij onjuist gebruik ook verwijderen. Alle activiteiten worden vastgelegd in een logboek, zo kunt u real time zien welke activiteiten hebben plaatsgevonden en kunt u bij onrechtmatig gedrag de juiste maatregelen treffen.

Flexibiliteit

Een onverwachte gast, huishoudster of de klusjesman? Geen probleem, u stuurt een tijdelijke digitale sleutel of pincode toe en de klusjesman of uw gasten kunnen de deur openen. Het merk Danalock heeft een samenwerking met Airbnb en heeft een optie om het slot te koppelen met het boekingssysteem van Airbnb. Zodra een gast een boeking heeft gedaan wordt een digitale sleutel van de betreffende Danalock meegestuurd. Veel merken kennen ook varianten die koppelbaar zijn met een domotica systeem of hebben een communicatiemodule die het mogelijk maakt een deur van een andere locatie via internet/Wi-Fi te openen. U bent hierdoor flexibel in het gebruik en kunt overal ter wereld (afhankelijk van de gekozen oplossing) de toegangsdeur van uw Airbnb of B&B openen of controleren.

Tip: Bekijk ook de deuroplossingen van CDVI eens. Deze werken op basis van een pincode en zijn uitermate geschikt voor Airbnb.

Veiligheid

Geen risico’s meer als gevolg van verloren sleutels of sleutels die zijn gedupliceerd. U bepaalt eenvoudig welke gast(en) en wanneer deze gast(en) het deurslot kunnen bedienen. Digitale sleutels met een geldigheidsduur zijn ook enkel en alleen te gebruiken in bepaalde periode en zijn niet meer te gebruiken als die tijdsduur beëindigd is. Het verzenden van gegevens via internet gebeurt via een beveiligde versleuteling. Ook wel bekend als Advanced Encryption Standard (AES). Deze manier van gegevens versturen wordt ook gebruikt voor internet bankieren en heeft de allerhoogste vorm van beveiliging.

Cases uit de praktijk

PC steekmaat & Doornmaat opmeten

PC steekmaat & Doornmaat opmeten Hoe meet  ik de PC Steekmaat of de Doornmaat van een slot op? De termen PC steekmaat of Doornmaat worden gebruikt bij het bepalen van de juiste afmeting voor hang en sluitwerk of het juist slot voor een deur. We gaan hieronder wat dieper in op de termen PC maat…

Nuki Slimme deursloten op Sweet inn vakantiehuizen

Eenvoudig naar binnen bij je vakantieappartement met enkel een smartphone. Sweet Inn gaat samenwerken met Nuki om hun ruim 400 appartementen te voorzien van slimme deursloten.

Danalock koppelen aan ZipaTile

De Danalock v2 werkt altijd prima en alle configuratie mogelijkheden zijn aanwezig. We gaan bekijken of dit bij de nieuwe Danalock V3 ook zo is.

Populaire slimme deursloten

CESeasy

Motorcilinder CESEASY Smart Lock

Of vraag vrijblijvend een advies op maat.

Atrium A22

CDVI ATRIUM A22 toegangscontrolesysteem met ingebouwde webserver

Of vraag vrijblijvend een advies op maat.

Danalock V3

Danalock V3

Of vraag vrijblijvend een advies op maat.

Intratone, Draadloze intercom

Of vraag vrijblijvend een advies op maat.

Contactinformatie

Contact met slimme deuroplossingContact opnemen

Heeft u nog vragen, of wilt u advies op maat? De experts van Slimmedeuroplossing.nl zijn bereikbaar.

E-mailadvies@deurmeesters.nl
Telefoon+31 (0) 413 724993
Whatsapp: +31 (0) 6 23400936