Automatische deuraandrijving

DM60 automatische draaideuraandrijving

Met de DM60 automatische draaideuraandrijving wordt openen en sluiten van binnendeuren zeer eenvoudig. De DM60 deuraandrijving van Deurmeesters biedt meer comfort en gemak voor het openen van binnendeuren of deuren die niet windgevoelig zijn, maar biedt ook meer mobiliteit voor mensen die bijvoorbeeld rolstoelafhankelijk zijn. 

Door de toepassing van topkwaliteit componenten en slimme technologie wordt alles eenvoudiger t.a.v. het openen van deuren. De DM60 deuraandrijving biedt talrijke functies en instelmogelijkheden en dat met een minimaal stroomverbruik tegen een zeer aantrekkelijke aankoopprijs.

Enkele voordelen zijn:

  • Meer Mobiliteit
  • Comfort en gemak
  • Kostenbesparend werken
  • Hygiënische toegang
  • Veilige deurtechniek
  • Eenvoudige montage en aansluiting

 

De DM60 is vanwege zijn afmetingen boven vrijwel iedere deur te plaatsen.

Producten

Smalle draaideuraandrijving DM60 Wit

Of vraag vrijblijvend een advies op maat.

Smalle draaideuraandrijving DM60 Zilver

Automatische deuraandrijving

Of vraag vrijblijvend een advies op maat.

Kenmerken

Meer mobiliteit

De DM60deuraandrijving van deurmeesters geeft u een stuk levenskwaliteit terug, door u eenvoudigweg u te helpen vrij door uw woning te bewegen, zonder hulp van anderen.

Hygiënische toegang

De deuraandrijving in combinatie met een contactloze schakelaar maakt het mogelijk deuren te openen zonder dat deze aangeraakt hoeven te worden. Denk hierbij aan toegangsverlening in ziekenhuizen waarbij de kans op besmetting tussen medewerkers en patiënten zeer hoog is. Door deuren hygiënisch te bedienen wordt dit beperkt.

Comfort en gemak

Niet meer afhankelijk willen zijn van anderen die de deur voor u open doen ? Ook wanneer u de automatische deuraandrijving van deurmeesters niet om gezondheidsredenen nodig hebt, biedt dit comfort en gemak voor iedereen

Kenmerken

Kostenbesparend werken

Kostenbesparend werken is tegenwoordig al erg belangrijk en dat zal in de toekomst alleen nog maar toenemen. Door het lage energieverbruik en de lage aankoopprijs is de DM60 deuraandrijving ideaal voor bijv. kantoren, ziekenhuizen, laboratoria en artsenpraktijken.

Veilige deurtechniek

De DM60 deuraandrijving van Deurmeesters werken volgens de soft-start en soft-stop technologie en functioneert daardoor fluisterstil. De kracht waarmee een deur wordt geopend is minimaal en biedt daarmee een optimale zekerheid bij het onderbreken van de deurbeweging.

.

Eenvoudige montage en aansluiting

De montage is bijzonder eenvoudig. De deuraandrijving wordt boven de deur of op het kozijn bevestigd. De geleidingsrail wordt op het deurblad verlijmd en kan indien nodig opnieuw worden verwijderd zonder sporen na te laten. In huurwoningen of bij gladde glazen deuren is dit bijzonder praktisch De deuraandrijving wordt via een stopcontact aangesloten

Contactinformatie

Contact met slimme deuroplossingContact opnemen

Heeft u nog vragen, of wilt u advies op maat? De experts van Slimmedeuroplossing.nl zijn bereikbaar.

E-mailadvies@deurmeesters.nl
Telefoon+31 (0) 413 724993
Whatsapp: +31 (0) 6 23400936