Deur openen zonder sleutel

Deur openen zonder sleutel

Open uw deur zonder sleutel. met een smartphone, afstandsbediening, tag of domotica. De vaak vervelende grote bos met sleutels behoort zo tot de verleden tijd. Uw deur openen zonder sleutel is dan ook de toekomst.

  • Grote sleutelbos behoort tot de verleden tijd
  • Uw smartphone gebruiken als digitale sleutel
  • Elektrisch deurslot met afstandsbediening
  • Gebruik een tag, druppel of smart key
  • Gebruik uw eigen domotica systeem

Er zijn legio oplossingen te bedenken om uw deur te openen zonder gebruik te maken van een traditionele sleutel.

Om de verschillende slimme deuroplossingen duidelijk te maken, bespreken we dit aan de hand van sprekende cases. Dit zijn veelal voorbeelden uit de praktijk of situaties die wij reeds hebben uitgevoerd. Op al onze pagina’s waar wij slimme deuroplossingen uiteenzetten, vindt u deze voorbeelden. Op die manier hopen wij dat ook u de juiste toepassing kunt vinden.

Populaire producten

Deur openen zonder sleutel in de praktijk

Nuki Slimme deursloten op Sweet inn vakantiehuizen

Eenvoudig naar binnen bij je vakantieappartement met enkel een smartphone. Sweet Inn gaat samenwerken met Nuki om hun ruim 400 appartementen te voorzien van slimme deursloten.

Deurautomaat voor VVE

Een deurautomaat wordt vaak toegepast binnen een Vereniging van Eigenaren (VVE). De centrale deur kan bijvoorbeeld met een tag / druppel worden geopend,

Case: deur automatiseren

Om in haar woning te komen, moet mevrouw na de centrale voordeur van het appartement door nog eens zeven deuren. Met deurautomatisering wordt toegang tot de woning makkelijker en veiliger.

Vele oplossingen voor deur openen zonder sleutel

De traditionele mechanische sleutel gebruiken we nog dagelijks en dat zonder veel problemen. Door de snelle technische ontwikkelingen rondom de slimme deursloten zijn de mogelijkheden voor de particulier steeds breder inzetbaar en kun je ook kiezen uit diverse slimme deursloten met ieder eigen eigenschappen en functies.

De voornaamste eigenschap die voor de consument van belang is dat ze de deur niet alleen kunnen openen op afstand en zonder sleutel, maar dat ze ook precies willen weten wie er wanneer toegang heeft gekregen tot een bepaalde deur.

Hotels en B&B’s

Voor hotels, B&B of AirBnb is er vaak de wens om tijdsgebonden digitale sleutels uit te delen (geldig van binnen een aangegeven periode) en, niet geheel onbelangrijk, we willen ook op afstand een sleutel kunnen innemen. Dit wanneer bijvoorbeeld een bewoner, gast of medewerker geen toegang meer mag hebben.

Er zijn vele vervangende oplossing voor de traditionele sleutel, zoals smartphone, RFID, NFC, geïmplanteerde biochip, irisscan, fingerprint, ledenkaart, OV chipkaart, bestaande alarm key, een keyfob of afstandsbediening en zelfs stemherkenning. De technologie gaat hard; Slimmedeuroplossing.nl volgt de ontwikkelingen op de voet. Als u het kunt bedenken, kunnen wij het vast en zeker ook voor u maken. Wij bieden u de oplossing wanneer het gaat over het openen van uw deur zonder sleutel.

Contact met slimme deuroplossingContact opnemen

Heeft u nog vragen, of wilt u advies op maat? De experts van Slimmedeuroplossing.nl zijn bereikbaar.

E-mailadvies@deurmeesters.nl
Telefoon+31 (0) 413 724993
Whatsapp: +31 (0) 6 23400936