AES Draadloos intercom systeem met GSM technologie

Draadloos intercom systeem met GSM technologie maakt het mogelijk een intercomsysteem draadloos via het mobiele netwerk te laten communiceren tussen een buitenpost en een mobiele telefoon of  vaste huis telefoon. Dit systeem heeft een wereldwijd bereik en stelt een eigenaar in staat zijn poort of toegangsdeur te openen vanaf ieder locatie , waar ook ter wereld. De Installatie en gebruikers instellingen worden met dit systeem volledig via de gratis apps doorgevoerd.

Typische kenmerken van dit syteem zijn:

 • Installatie via de gratis installatie app
 • Gebruikersinstellingen via de User app
 • Belt uw huis telefoon of mobiele telefoon
 • Maakt gebruik van het mobiele netwerk
 • Logboek functie
 • Wereldwijd bereik 
 • Niet inbegrepen is simkaart

Het voordeel van een draadloos GSM intercom systeem is dat er afhankelijk* van het gekozen systeem geen vaste binnenpost nodig is. Bekabeling is daardoor overbodig. Dit type intercom kan eenvoudig in een bestaande situatie zonder hak -en breekwerk worden geïnstalleerd. De niet inbegrepen SIM kan door Slimmedeuroplossing worden geleverd of men kan er voor kiezen zelf een abonnement af te sluiten. 

GSM intercom systemen

GSM Intercom specificaties

Draadloos intercom systeem met GSM technologie de specs:

 • Automatische open en sluit tijd van een poort
 • Toegang verkrijgen middels badges (alleen bij de prox versie )
 • Niet storen tijd
 • Geschiedenislogboek van activiteiten naar uw telefoon.
 • Voeg toetsenbordcodes toe via de User App (afhankelijk van model)
 • Ingebouwde tijdklok
 • Geef tijdelijke toegangscodes
 • Activeer en open poorten vanaf elke gewenste locatie
 • Brede keuze aan stijlvolle paneelopties, waaronder hoogwaardig roestvast staal
 • Verlichte drukknop (afhankelijk van het gekozen paneel)
 • Optioneel:  toetsenbord voor gecodeerde toegangscontrole
 • Belt naar een mobiele telefoon of een vaste telefoon
 • Belt tot 4 voorgeprogrammeerde nummers op volgorde (afhankelijk van model)

Kenmerken

Functionaliteit en toepassing

Een GSM Intercomsysteem kan behalve uw woonhuis of appartement ook worden ingezet voor industriële doeleinden zoals het openen van een poort of een slagboom. GSM technologie is wat betreft bereikbaarheid een zeer stabiel systeem. Als eigenaar/ beheerder van een een dergelijk systeem bent u overal bereikbaar. 

GSM intercom kan worden geprogrammeerd voor automatische nummer herkenning, vooraf ingestelde telfoonnummers van bijv. Familie of vrienden  krijgen automatische toegang tot een woonhuis of bedrijfspand.

Veiligheid

Een GSM intercomsysteem biedt voor uw woonhuis of appartementen een betere beveiliging t.a.v. de toegangscontrole. De bezoeker belt aan, de bewoner hoort wie er aan de deur staat en kan vervolgens eenvoudig al dan niet de toegang verlenen. Het systeem belt vooraf geprogrammeerde telefoonnummers naar een vaste telefoon of mobiele telefoon. De eigenaar is wereldwijd * bereikbaar en kan de deur op grote afstand al dan niet openen.

Is er meer controle en veiligheid gewenst dan kan men kiezen voor een camera intercomsysteem of video intercomsysteem. Hier kan men de bezoeker die aanbelt ook daadwerkelijk zien én horen. Een Video intercomsysteem kan men  kiezen voor de optie ‘opnemen‘ van de camera beelden. Deze beelden kan men dan in bepaalde gevallen op een later tijdstip terug kijken.  Voor bedrijven zou dit bijvoorbeeld ideaal zijn.

* Dit is afhankelijk van de signaalsterkte van een mobiel netwerk

Intercomsystemen

GSM Intercomsysteem maakt  het mogelijk  dat u als eigenaar overal ter wereld de controle houdt over wie er wel of niet binnen mag. Slimmedeuroplossing  heeft naast  GSM intercomsystemen ook geavanceerde  intercom systemen met D.E.C.T technologie of WIFI. Daarnaast hebben we ook video intercom systemen die voorzien zijn van een camera bij de deur zodat men ook kan zien wie er voor de deur staat. Al deze intercom systemen werken volledig draadloos via  DECT technologie of internet.  

Toepassingen

Draadloos GSM Intercom Systeem voor huiseigenaar

Als eigenaar van een woonhuis of appartement is een GSM intercom uitermate geschikt. De systemen voor de particulier kunnen bekabeld en zowel draadloos worden ingezet. Meestal gaat het hier om comfort en veiligheid. Ook speelt een grote mate van gemak hier een factor.  Met een GSM intercom is een huiseigenaar overal ter wereld bereikbaar en kan vanaf elke locatie een deur of poort openen. De meer geavanceerde GSM systemen zijn met een camera uitgerust en kunnen via een app op een  smartphone worden bediend. 

Bent u op zoek naar GSM intercom systeem ?  Laat u dan professioneel adviseren en maak een afspraak met één van onze adviseurs.

Draadloos GSM Intercom Systeem voor bedrijven

In een bedrijfsverzamelgebouw, waar meerdere bedrijven zijn ondergebracht biedt GSM intercom een ideale oplossing voor bereikbaarheid en veiligheid. De bezoeker kan via de buitenpost bij de ingang direct het juiste bedrijf bellen. een bedrijf kan dan meteen al dan niet toegang verlenen. 

Het gekozen intercom systeem wordt veelal bepaald door de veiligheidseisen van de opdrachtgever. Zo kan worden gekozen voor een camera intercom systeem die ieder bezoeker vastlegt op foto of een video*.  Indien u gaat kiezen voor een Intercom systeem voor uw bedrijf laat ons u dan professioneel adviseren, onze jarenlange ervaring heeft ons geleerd dat advies leidt tot een juiste keuze 

* Voor het vastleggen van foto’s of video zijn wettelijke bepalingen vastgelegd in het AVG (Algemene Verordening Gegevensbescherming). 

Draadloos GSM Intercom Systeem voor een VVE

Voor de VVE biedt een GSM intercomsysteem comfort en veiligheid voor de bewoners. De bezoeker belt het betreffende appartement om in contact te komen, waarna er door de eigenaar van het appartement gekozen kan worden om toegang te verlenen.

GSM intercom is toepasbaar voor  zowel kleine en grote appartementencomplexen en zijn verkrijgbaar in audio en video systemen. Vraag ons naar de mogelijkheden of kies voor een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs.

Draadloos GSM Intercom Systeem voor poort of slagboom 

Door de flexibele toepasbaarheid van GSM intercom kan het ook worden geïnstalleerd als toegangscontrole voor een afgesloten industrieel terrein, bungalowpark of privéterrein. Een bezoeker of leverancier belt de eigenaar/beheerder via de GSM intercom en hij of zij opent na verificatie eenvoudig een slagboom of poort. Het voordeel is dat een eigenaar of beheerder vanaf elke locartie de toegang kan verlenen via een mobile telefoon. 

Bent u op zoek naar GSM intercom systeem ?  Laat u dan professioneel adviseren en maak een afspraak met één van onze adviseurs.

User app

GSM User app en installatie app

Met de user app kunt u instellingen naar wens aanpassen. Enkele functies die u met de gratis app kan aanpassen zijn :

 • Automatische op en sluit tijden voor poort of deur
 • Niet storen functie
 • Logboek notificaties
 • Toegangscodes uitgeven
 • Tijdelijke toegangscodes uitgeven
 • Voeg telefoonnummers toe voor automatische toegang

 

Contact met slimme deuroplossingContact opnemen

Heeft u nog vragen, of wilt u advies op maat? De experts van Slimmedeuroplossing.nl zijn bereikbaar.

E-mail: advies@deurmeesters.nl
Telefoon+31 (0) 413 724993
Whatsapp: +31 (0) 6 23400936