Deur openen door zorgverlener

Deur openen voor de zorgverlening

Er is een groeiende vraag naar slimme deuroplossingen om de deur elektronisch te openen voor zorgverleners. CESeasy is met de elektronische motorcilinder een pionier op het gebied van extramurale zorg. De zorginstelling kan eenvoudig per email digitale sleutels uitgeven aan de betreffende zorgverlener.

  • Eenvoudig sleutels uitdelen aan zorgverlener
  • Overzicht wie er wanneer en waar is geweest
  • Ook zeer geschikt voor mantelzorgers

Om de verschillende slimme deuroplossingen voor het openen van een deur voor de zorgverlening duidelijk te maken, bespreken we dit aan de hand van sprekende cases. Dit zijn veelal voorbeelden uit de praktijk of oplossingen die wij reeds hebben gerealiseerd.

De meest gebruikte producten

Zorg wordt belangrijker!

Zorg wordt steeds belangrijker in Nederland en omringende landen, omdat overheden van u verlangen dat mensen langer thuis blijven wonen. Mensen kiezen ook vaker in hun eigen woning te blijven wonen en daar zorg te ontvangen. Zorgverleners hebben dan eenvoudig toegang nodig, maar ook mantelzorgers die bij hun zieke partner, vader of moeder zorg willen verlenen of uiteraard gewoon op bezoek willen gaan. Wat als er iemand ten val komt, de hulpdiensten zijn gewaarschuwd, maar zij voor een gesloten deur komen te staan? Deze zullen eerst veel schade moeten maken om een woning te betreden. Een slim deurslot kent dit probleem niet. De deur kan namelijk door de alarmcentrale, buurman, zorgverlening, zoon, dochter of bewoner zelf op afstand vrijgeschakeld worden, zodat men de deur kan openen voor zorgverlening.

Hoe prettig is het dat, wanneer er bij u wordt aangebeld, er ook iemand met u mee kan kijken wie er voor de deur staat. Diegene kan ook op afstand het gesprek aangaan met uw bezoeker of zorgverlener. Wat te denken van een alleenstaande oudere, die het prettig vindt als een eigen kind het eten komt verzorgen? Ook daar is het gewenst hem of haar binnen laten op een veilige en gecontroleerde manier.

Slimmedeuroplossing.nl biedt verschillende mogelijkheden om de deur te openen in zorgsituaties waarbij toegangscontrole en beheer uitermate belangrijk zijn. Uiteraard, en dat beseffen we maar al te goed, is elke zorgsituatie uniek met verschillende eisen. Mocht u advies willen over een oplossing voor uw specifieke zorgsituatie, neem dan contact met ons op.

Deur openen voor de zorgverlening in de praktijk

Case: deur automatiseren

Om in haar woning te komen, moet mevrouw na de centrale voordeur van het appartement door nog eens zeven deuren. Met deurautomatisering wordt toegang tot de woning makkelijker en veiliger.

Rolstoelgebonden deuroplossing

Rolstoelgebonden deuroplossing Wens U bent een rolstoel gebruiker, of u wilt iemand helpen in een rolstoel? Dan wilt u met één druk op de knop de voordeur open laten gaan. En niet geheel onbelangrijk wanneer de deur gesloten is, moet deze ook veilig op slot zijn. Daarnaast moeten de eventuele kinderen en man gemakkelijk gebruik…

Contact met slimme deuroplossingContact opnemen

Heeft u nog vragen, of wilt u advies op maat? De experts van Slimmedeuroplossing.nl zijn bereikbaar.

E-mailadvies@deurmeesters.nl
Telefoon+31 (0) 413 724993
Whatsapp: +31 (0) 6 23400936