Oplossingen voor deuren met slim hang en sluitwerk

Slimme deur oplossing is het kennisplatform van Deurmeesters BV  waar kennis wordt gedeeld op het gebied van toegangscontrole en toegangsbeheer.  We bieden middels dit platform een zeer breed pallet aan oplossingen voor slim hang en sluitwerk, schuifdeurautomatiek en intercomsystemen.

Zo hebben we bijvoorbeeld mogen meewerken aan de hotelkamer van de toekomst die is voorzien van de nieuwste slimme technieken. Zijn bij bedrijfspanden de toegangscontrole geoptimaliseerd of geïnstalleerd en hebben we bij diverse VVe’s schuifdeurautomtiek en intercomsystemen mogen plaatsen.

Voor de particulier die zijn of haar voordeur wil voorzien van een slim deurslot bieden we slimme sloten aan die op basis van een advies op maat worden verkocht.

We adviseren, monteren en installeren en leveren maatwerk voor een appartementencomplex, particuliere woning of kantoorgebouw

We gaan een uitdaging niet uit de weg en denken graag mee om tot de beste slimme deuroplossing te komen. Uiteraard beseffen we dat niet voor iedereen de situatie hetzelfde is, iedereen heeft namelijk andere wensen. Neem daarom vrijblijvend contact op voor een afspraak of vraag ons voor vrijblijvend advies op maat 

Draadloos audio intercom

Draadloos intercom

Draadloos video intercom

Draadloos video intercom

Slimme deursloten in de praktijk

Onze klanten hebben ten aanzien van slim hang en sluitwerk ieder zo hun eigen wensen omtrent de toepassing van een slimme deuroplossing. We hebben daarom bij de meeste producten herkenbare cases toegevoegd die de slimme sloten in de praktijk laten zien. Hier beschrijven we bijvoorbeeld het openen van  uw voordeur, winkelpand, hotelkamer of poort middels een slim slot of een slimme deuroplossing. In de cases brengen we de betreffende situatie in kaart. Herkent u zich in een wens en situatie? Dan zal de daar geboden oplossing waarschijnlijk ook voor u de juiste zijn. Twijfelt u hierover? Neem dan gerust contact met ons op voor meer uitleg.

Nuki Slimme deursloten op Sweet inn vakantiehuizen

Eenvoudig naar binnen bij je vakantieappartement met enkel een smartphone. Sweet Inn gaat samenwerken met Nuki om hun ruim 400 appartementen te voorzien van slimme deursloten.

Nuki Smart Lock gebruiken met Google Assistent

De Nuki Smart Lock kan nu worden gebruikt met Google Assistent. In dit artikel lees je hoe de Nuki koppelt, en welke acties er zoal beschikbaar zijn.

Danalock koppelen aan Veraplus

Als laatste controller voegen we het slot toe aan de Vera Plus. De ondersteuning voor nieuwe apparaten is de laatste tijd niet zo goed op orde bij Vera, we zijn dus benieuwd of dit wel goed gaat.

Danalock koppelen aan Fibaro Home Center 2

Het toevoegen aan deze controller kun je starten door naar het apparaten gedeelte te gaan en op “Add and Remove devices” te klikken.

Danalock koppelen aan ZipaTile

De Danalock v2 werkt altijd prima en alle configuratie mogelijkheden zijn aanwezig. We gaan bekijken of dit bij de nieuwe Danalock V3 ook zo is.

Danalock koppelen aan Athom Homey

In dit artikel voegen we de Danalock toe aan de Athom Homey. Deze controller had als een van de eerste met support, waardoor het toevoegen geen problemen moet geven.

Contactinformatie

Contact met slimme deuroplossingContact opnemen

Heeft u nog vragen, of wilt u advies op maat? De experts van Slimmedeuroplossing.nl zijn bereikbaar.

E-mailadvies@deurmeesters.nl
Telefoon+31 (0) 413 724993
Whatsapp: +31 (0) 6 23400936