Schuifdeurautomaat

Wij installeren en monteren ook kwalitatief hoogstaande Schuifdeur systemen, geschikt voor contactloos toegang waar ruimte beperkt is in kantoorgebouwen, ziekenhuizen, zorginstellingen etc. Zorgvuldig inventariseren wij op locatie de situatie en brengen de klantvraag in kaart.

Voordelen

 • Automatische schuifdeuren zijn flexibel
 •  Functionele toepassingen
 •  Bieden een perfecte oplossing bij beperkte ruimte
 •  Diverse configuraties mogelijk
 • Professionele montage
 •  Soepele en stille werking
 •  Maximale betrouwbaarheid
 •  Hygiënisch

Op basis van de verkregen informatie geven wij een deskundig advies en voorstel.

Deurmeesters automatische schuifdeuren

Deurmeesters is gespecialiseerd in het plaatsen van automatische schuifdeuren. We bieden een Systeem voor elke denkbare situatie. De automatische schuifdeuren van deurmeesters zijn de perfecte oplossing voor bijvoorbeeld een showroomdeur in een drukke winkelstraat tot tussendeur in een kantooromgeving. Er kan gekozen worden voor glazen schuifdeuren met ondergrondse aandrijving of voor een klassieke, houten schuifdeur. De afmetingen kunnen variëren van een smalle, compacte schuifdeur tot een metersbrede toegangsdeur. Eventueel leveren en monteren we de complete pui waar de deur deel van uitmaakt. Daarnaast kunnen we bestaande deuren vakkundig vervangen. Graag geven we u advies over de optimale toepassing.

De automatische schuifdeuren van Deurmeesters beschikken over veelzijdige functies en aandrijvingsmogelijkheden. De dagfunctie van de automatische deuren wordt via de draadloze bedieningsunit BEDIX ingesteld. Met de F-key kunt u functies selecteren. De veiligheidssystemen zijn verbonden met de deursensoren en verhinderen dat u tussen de schuifdeuren komt.

De schuifdeursystemen van Deurmeesters werken op basis van het plug&play principe. Daardoor zijn eventuele optionele uitbreidingen van de schuifdeurautomaat op elk gewenst moment te plaatsen. Het aluminium profielsysteem PSX biedt stand-alone oplossingen met een integreerbaar bovenlicht. De aandrijving kan ook met vleugels van staal, hout, kunststof enz. worden gecombineerd.

Kenmerken

Functionele toepassingen van automatische schuifdeuren

Overal waar mensen werken, wonen en worden verzorgd bestaan deuren die de neiging hebben om hun komen en gaan te belemmeren. Door het gebruik van de Schuifdeurautomaten van Deurmeesters kunnen nieuwe deuren en bestaande deuren worden omgebouwd en kan men op vlotte wijze en zonder belemmeringen naar binnen en buiten gaan. Daarbij is het gebruik van automatische schuifdeuren hygiënisch, er is namelijk sprake van contactloze toegang.

Hygiëne

De schuifdeurautomaat zorgt voor contactloze en gebruiksvriendelijke toegang. De automaten helpen bij het elimineren van ziektekiemen. Dit is een belangrijke functie welke noodzakelijk is bij openbare plaatsen zoals in ziekenhuizen, verzorgingstehuizen, klinieken en toiletruimtes.

Maximale betrouwbaarheid

Het gebruik van hoogwaardige componenten zorgt voor de juiste betrouwbaarheid, een lange levensduur en minimaal onderhoud. De elektromechanische aandrijving zorgt ervoor dat de deur stil en soepel werkt in elke gewenste setting. De Schuifdeur automaten van Deurmeesters zijn daardoor ideaal voor zwaargewicht deuren of deuren die automatisch moeten openen bij gevaar.

Hoge veiligheid

Automatische Schuifdeursystemen die worden gebruikt in de publieke sector moeten voldoen aan EN 16005. Schuifdeursystemen geleverd door Deurmeesters zijn volledig gecertificeerd en ontworpen om te voldoen aan de hoogste kwaliteit- en veiligheidsvoorschriften.

De brandwerende schuifdeuren van Deurmeesters zijn leverbaar met een aantal veiligheidsverhogende voorzieningen zodat een gecontroleerde werking bij een eventuele noodsituatie gegarandeerd is.

Bij het ontwerp is rekening gehouden met factoren zoals vandalisme. Dergelijke systemen zijn daardoor robuust van ontwerp en vandaalbestendig.

Eenvoudige bediening

Deurmeesters Schuifdeursysteem wordt aangestuurd middels optionele beweiginssensoren of andere impulselementen. Uw adviseur kan deze mogelijkheden met u bespreken

Deurmeesters kent een aantal optionele bedieningselementen zoals:

 • Radar
 • Sensor
 • Contactloze detectiesensor
 • Afstandsbediening
 • Voet- of ellenboogschakelaar
 • Sleutelbediening voor bijvoorbeeld gesloten deuren
 • D-BEDIX externe regeleenheid

Alle elementen zijn eenvoudig te programmeren middels keuzetoetsen aan de zijkant van het aandrijfmechanisme (afhankelijk van het gekozen systeem)

Snelle montage

De Schuifdeur systemen van Deurmeesters zijn compact en licht van gewicht en hebben de meest vooruitstrevende technologie die de functionaliteit en inbedrijfstelling vergemakkelijkt. De Schuifdeur systemen van Deurmeesters zijn hierdoor ideaal voor nieuw te plaatsen deuren of upgrades in gebouwen. Deurmeesters kent in dit type systeem een breed assortiment. Hierdoor is voor vrijwel iedere deur een geschikt schuifdeursysteem beschikbaar. De aandrijving zijn toepasbaar van particuliere woningen tot ziekenhuizen etc. interesse?  maak een afspraak met onze adviseur

Toepassingen Schuifdeursystemen

Automatische schuifdeuren

Automatische Schuifdeuren

De automatische schuifdeuren van Deurmeesters beschikken over veelzijdige functies en aandrijving mogelijkheden.  De dagfunctie van de automatische deuren wordt via de draadloze bedieningsunit BEDIX ingesteld.  Met de F-key kunt u functies selecteren.  De veiligheidssystemen zijn verbonden met de deursensoren en verhinderen dat u tussen de schuifdeuren komt. De draaideursystemen van Deurmeesters werken op basis van het  “plug&play” principe. Daardoor zijn eventuele uitbreidings opties van de schuifdeurautomaat op elk moment te plaatsen.  Het aluminium profielsysteem PSX biedt stand-alone oplossingen met een integreerbaar bovenlicht. De aandrijving kan ook met vleugels van staal, hout, kunststof enz. worden gecombineerd.

Automatische vouwdeuren

Automatische Vouwdeuren

Automatische Vouwdeuren zijn bijzonder geschikt voor situaties waar de doorgang onvoldoende geschikt is voor een automatische schuifdeur.  Door het plaatsen van een vouwdeursysteem kan er functionele doorloopbreedte worden gecreëerd. Hierdoor wordt een elegante en attractieve oplossing mogelijk gemaakt. Er is een sterk uiteenlopende variatie aan formaten, oppervlaktebehandelingen en glasvarianten. De vouwederuen van Deurmeesters bieden een passende oplossingen voor elke omgeving.

automatische brandeuren

Branddeuren

De automatische branddeur is gebaseerd op het concept “Drie functies – één deur”. Dit concept heeft een bewezen functionaliteit in combinatie met de hoge veiligheidsmaatregelen. Hierdoor kan de automatische brandschuifdeur als comfortabele doorgang, brandwering en veilige vluchtweg worden toegepast.  Bij een eventueel brandalarm kan de deur dankzij de optionele vluchtwegfunctie zoals een draaivleugeldeur, manueel worden bediend.

Ingebouwde deurdrangers garanderen dat de deur na gebruik als vluchtweg weer wordt gesloten en het vuur tegenhoudt. Alle uitvoeringen hebben hetzelfde elegante, transparante uitzicht met geringe profielaanzichtbreedte en een groot deel glas.

Automatische schuifdeuren

Telescoop schuifdeuren

De automatische schuifdeuren beschikken over veelzijdige functies en aandrijvingsmogelijkheden. De dagfunctie van de automatische deuren wordt via de draadloze bedieningsunit BEDIX ingesteld. Met de F-key kunt u functies selecteren. De veiligheidssensor is verbonden met de deursensoren en verhindert de aanraking met de schuifdeuren.

Dankzij het “plug&play”-systeem kunnen optionele uitbreidingen van de schuifdeurautomaat op elk moment ter plaatse worden aangesloten. Het aluminium profielsysteem PSX biedt stand-alone oplossingen met een integreerbaar bovenlicht. De aandrijving kan ook met vleugels van staal, hout, kunststof enz. worden gecombineerd.

automatische vluchtwegdeur

Vluchtwegschuifdeur

De vluchtwegschuifdeur van deurmeesters heeft een elegant, transparant design en kan multifunctioneel worden ingezet. DIt Schuifdeursysteem biedt in zijn dagelijkse functie een comfortabele doorgang met mogelijkheid voor  transport- of zomeropening, en biedt bij een eventuele  brand en paniek situatie een veilige vlucht- en reddingsweg.

Contact met slimme deuroplossingContact opnemen

Heeft u nog vragen, of wilt u advies op maat? De experts van Slimmedeuroplossing.nl zijn bereikbaar.

E-mailadvies@deurmeesters.nl
Telefoon+31 (0) 413 724993
Whatsapp: +31 (0) 6 23400936