GU remote BKS

GU BKS remote BTC

 Afzonderlijke deurbeheer

 Kabelloze communicatie (funktechnologie)

 Onzichtbare montage (insteekslot)

 Geschikt voor binnen en buitendeuren

 Openen met codetableau

Kenmerken

Individuele toegang

Via het codetableau zijn 999 verschillende codes programmeerbaar, waardoor persoonlijke toegang verleent kan worden. Codes bestaan uit maximaal 8 cijfers, waardoor tot 100 miljoen combinaties ontstaan.

Weerbestendig

Het codetableau heeft een beschermingsklasse van IP65 en is daarmee geschikt voor buiten. Het codepaneel kan daardoor zonder problemen naast de voordeur geplaatst worden.

Eenvoudige montage

Zowel het insteekslot als de cilinder zijn eenvoudig te plaatsen in bestaande deuren. Het insteekslot heeft een DIN 4102 formaat en vervangt 1 op 1 het oude slot. De cilinder past op alle deuren met een profielcilinder.

Automatische blokkering

Mocht er meerdere malen geprobeerd worden om een code in te toetsen, maar is deze fout, dan zal automatisch de veiligheidsblokkering starten. Verder is de communicatie goed beveiligd door bi-directionele verbindingen met AES-codering.

Onderdelen

GU BKS remote BKS insteekslot
BKS cilinder

Additionele producten

BKSremote BTC

GU BKS remote BTC keypad

Door middel van de GU BKS remote BTC kunt u een slot openen, door het intoetsen van een code. Het kastje is waterdicht en kan naast de deur gemonteerd worden.

BKS e-insteekslot

GU BKS remote BKS insteekslot

Het elektrische insteekslot vervangt een mechanisch insteekslot, waardoor het met de BTC te openen wordt. Het slot heeft een paniekfunctie, waardoor de deur van binnenuit altijd te openen is. Toegang middels echte sleutels blijft ook behouden.

BKS e-cilinder

GU BKS remote BTC-cilinder

De elektrische cilinder neemt de plaats in van vrijwel iedere profielcilinder en maakt de deur op afstand te openen. Zo heeft u controle wie er toegang heeft tot de deur, door iedereen een persoonlijke code te geven.

BKS insteekslot met codetableau

Deze combinatie van GU BKS Remote is in de uitvoering met een insteekslot en geeft dezelfde functionaliteit als de uitvoering met de knopcilinder.

Of vraag vrijblijvend een advies op maat.

Product in de praktijk

Rolstoelgebonden deuroplossing

Rolstoelgebonden deuroplossing Wens U bent een rolstoel gebruiker, of u wilt iemand helpen in een rolstoel? Dan wilt u met één druk op de knop de voordeur open laten gaan. En niet geheel onbelangrijk wanneer de deur gesloten is, moet deze ook veilig op slot zijn. Daarnaast moeten de eventuele kinderen en man gemakkelijk gebruik…

Deur woning openen met codetableau

Deur woning openen met codetableau De casus: een klant vraagt voor zijn voordeur een meerpuntssluiting waarbij middels een codetableau de deur wordt ontgrendeld. Situatie: veiligheidsinsteekslot met twee bijzetsloten In de huidige situatie gaat het om de voordeur van een woning waarbij de deur voorzien is van een veiligheidsinsteekslot met twee bijzetsloten. Verder is de deur voorzien…

Veelgestelde vragen

Kan ik het BKS slot ook gebruiken voor binnendeuren?

Ja, de BKS remote BTC is geschikt voor zowel binnen- als buitendeuren. Doordat het slot en het codetableau weerbestendig zijn, is het geen probleem deze buiten te hangen. Voor binnen gebruik is het slot uiteraard ook geschikt.

Past het BKS e-cilinder op mijn deur?

De e-cilinder past op alle deuren met een europrofiel cilinder. Het slot vervangt de huidige cilinder, waardoor het eenvoudig te monteren is.

Kan ik persoonlijke toegang verlenen?

Ja, het is mogelijk om een persoonlijke toegang te realiseren. Dit kan door persoonlijke codes uit te delen. Per codetableau kunt u maximaal 999 verschillende codes programmeren. U kunt er voor kiezen om persoonlijke codes uit te geven, maar het is natuurlijk ook mogelijk om alle medewerkers dezelfde code te laten gebruiken.

De codes bestaan uit maximaal 8 cijfers, waardoor 100 miljoen combinaties mogelijk zijn.

Contactinformatie

Contact met slimme deuroplossingContact opnemen

Heeft u nog vragen, of wilt u advies op maat? De experts van Slimmedeuroplossing.nl zijn bereikbaar.

E-mailadvies@deurmeesters.nl
Telefoon+31 (0) 413 724993
Whatsapp: +31 (0) 6 23400936