Digitale Toegangs-Controle systemen voor VVE

De meeste toegangssystemen van een appartementencomplex bestaan uit een hoofdtoegangsdeur die middels een “gewone” sleutel wordt opengemaakt en is meestal voorzien van een mechanische deurdranger die er voor zorgt dat de toegangsdeur goed afgesloten wordt.

Iedere bewoner van een appartementen complex heeft een aantal sleutels in zijn of haar bezit, daardoor zijn er ook nog veel sleutels in omloop. Het risico daarvan is dat er sleutels kunnen kwijtraken of in bezit komen van ongenode personen die niets te zoeken hebben in het appartementen complex. Als VVE heeft u een verantwoordelijkheid voor een appartementencomplex met al haar bewoners. Woongenot en veiligheid staat of valt met een gedegen beheer en onderhoud van de woonomgeving. Een veilig toegangscontrolesysteem is daar een sleutelfactor in. Het goed kunnen openen en sluiten van toegangsdeuren tot een complex is vandaag de dag goed te regelen met een volledig beheersbaar elektronisch toegangscontrolesysteem (elektrisch slot).

Slimmedeuroplossing heeft jarenlange ervaring en kan Vereniging van Eigenaren (VVE) professioneel adviseren. Op afspraak kunnen wij u op locatie komen bezoeken waar wij een inventarisatie doen van de bestaande situatie. Samen met u kijken we naar de wensen voor de nieuwe situatie en kunnen op basis van die gegevens een goed advies uitbrengen en aanvullend een eventuele offerte voor u opstellen.

Wij weten als geen ander dat het goed inrichten van een dergelijk systeem kennis vereist omtrent regelgeving zoals appartementsrecht en brandveiligheid.
Slimmedeuroplossing.nl biedt voor deze problematiek dan ook complete elektronische toegangscontrolesystemen.

Slimmedeuroplossing is een innovatief platform en biedt voor alles, in en om de deur, een slimme oplossing. We zijn technisch in staat de meest complexe situaties te voorzien van een elektronische en/of mechanische oplossing. Iedere deur heeft bij ons de volledige aandacht op het gebied van veiligheid, betrouwbaarheid en functionaliteit. Hierbij stellen we veel vragen welke helpen om tot een helder advies te komen zodat de klantvraag optimaal kan worden ingevuld.

Wat kan Slimmedeuroplossing.nl voor u verzorgen:

Hieronder leest u kort en bondig de mogelijkheden die wij als professionals voor u kunnen verzorgen

 • Professionele en vakkundige installatie door onze eigen monteurs
 • Eén centraal beheerplatform (laat u adviseren over de mogelijkheden)
 • Sleutels eenvoudig wijzigen verwijderen of toevoegen
 • Een goed systeem dat comfort en gemak biedt bij toegangsverlening
 • Langer thuiswonen door samenwerking met zorg
 • Lagere kosten (geen cilinders meer vervangen bij verlies sleutels)
 • Unieke code voor elk type sleutel
 • Sleutel namaken is 100% verleden tijd
 • Contactloos toegang verkrijgen.
 • Voor elke deur een slimme oplossing door toepassing van technologie
 • Geen bekabeling nodig * (afhankelijk van de situatie en wensen)
 • Toepassing op iedere toegangsdeur en voordeur
 • Een zeer hoog veiligheidsniveau
 • Eenvoudig en praktisch in gebruik
 • Geen fysieke sleutel meer nodig
 • Maximaal toegangsbeheer

TIP: Laat u goed adviseren !

Onze werkwijze

Samen met de VVE (Vereniging voor eigenaren) brengen wij op basis van een grondige inventarisatie de behoeften en wensen in kaart. Vaak zijn er in een appartementencomplex al bestaande toegangscontrole systemen zoals een intercom systeem of  intercom met camera en/of inbraakbeveiligingssystemen. Op basis van technische gegevens (verstrekt door de VVE) kunnen wij bepalen of er mogelijkheden zijn om bestaande sluitsystemen te koppelen aan een eventueel nieuw te plaatsten elektronisch toegangscontrolesysteem (elektrisch slot). Op basis van die gegevens zal een gedegen advies volgen en eventueel een offerte.

Toegangscontrolesystemen

Om u vast inzicht te geven over de mogelijkheden die er voor een elektronische sluitsystemen zijn om toegangsverlening toe te kunnen passen  lichten we hieronder de meest populaire  systemen kort toe.

Toegangsverlening middels RFID tag, druppel of kaart

De toegang wordt verkregen middels een RFID tag/druppel . De bewoner houdt een tag met een unieke ID code voor een kaartlezer. Het systeem herkent de ID van de tag en zal volledig automatisch de toegang verlenen. De beheerder kan eenvoudig via één online beheerplatform de tag verwijderen of toevoegen.

 Toegangsverlening middels een “digitale sleutel”

De toegang wordt verkregen door een zogenaamde digitale sleutel die werkt op basis van Bluetooth en middels de bijbehorende app wordt geactiveerd. De bewoner opent de deur met een unieke persoonlijke digitale sleutel. Het systeem herkent de digitale sleutel en zal volledig automatisch de toegang verlenen. De beheerder kan op één online platform op afstand via internet real time een digitale sleutel wijzigen of (tijdelijk) toevoegen.

Bijkomend voordeel van dit systeem is dat er per voordeur een elektrisch slot geplaatst kan worden waarbij de bewoner met dezelfde unieke digitale sleutel voor het complex ook zijn woning in kan.

Dergelijke systemen werken ook nauw samen met thuiszorginstellingen zodat bij zorgbehoefte een tijdelijke digitale sleutel uitgedeeld kan worden aan een zorgverlener of mantelzorger.

Toegangsverlening verkrijgen middels een unieke pincode

De toegang wordt verkregen door een unieke code in te toetsen op een codebedienpaneel. Iedere bewoner krijgt een unieke pincode. Het systeem herkent de pincode en zal volledig automatisch de toegang verlenen. De beheerder kan op één online platform op afstand via internet real time een pincode wijzigen of (tijdelijk) toevoegen.

Kenmerken

Toegangsbeheer

Om het toegangsbeheer binnen een VVE soepel te laten verlopen dient er door de VVE  een verantwoordelijke te worden aangewezen. Deze persoon noemen we voor het gemak de “Digitale sleutelbeheerder”.  De Digitale sleutelbeheerder heeft de autorisatie om personen toe te wijzen of te verwijderen uit een digitaal sluitsysteem*.

Het gebruik van een dergelijk digitaal sluitsysteem geeft u als VVE de mogelijkheid om toegangsrechten voor ieder bewoner individueel in te stellen, zo bepaalt u wie er permanent of tijdelijk toegang krijgt van een appartementencomplex.

* Afhankelijk van het elektronisch sluitsysteem zal training verzorgd worden.

Veiligheid

Afhankelijk van de grootte van het appartementencomplex zijn er soms veel sleutels in omloop. Het risico daarvan is dat er vaak sleutels kwijtraken of in bezit zijn van ongenode personen die niets te zoeken hebben in het appartementen complex. Als VVE (Vereniging voor eigenaren) heeft u een verantwoordelijkheid voor een appartementencomplex met al haar bewoners. Woongenot en veiligheid staat of valt met een gedegen beheer en onderhoud van de woonomgeving. Een veilig toegangscontrolesysteem is daar een sleutelfactor in en het goed kunnen openen en sluiten van toegangsdeuren tot een complex is vandaag de dag goed te regelen met een volledig beheersbaar elektronisch toegangscontrolesysteem (elektrisch slot).

 • Toegangsrechten van een verloren of gestolen sleutel of druppel kunnen snel veilig en eenvoudig softwarematig worden gewist.
 • De digitale beveiliging maakt het onmogelijk om sleutels na te maken.
 • Overzicht wie wanneer toegang heeft gekregen (afhankelijk van het systeem )
 • Is voorzien van de hoogste veiligheidsnormen SKG ***

Flexibiliteit

De toepassing van een digitaal sluitsysteem biedt het voordeel dat er met een basis module kan worden gestart die dan eenvoudig kan worden uitgebreid met meerdere sloten.

 • Uitbreidbaar naar de individuele woning.
 • Nieuwe bewoners krijgen hun eigen unieke toegangscode.
 • Toepasbaar op rolpoorten, parkeerkelders etc.
 • Toepasbaar op draaideurautomaten, schuifdeursystemen en liften
 • Perfect te combineren met automatiseren van deuren.
 • Gefaseerde oplevering bij projecten mogelijk, eerst buitenring en daarna de rest van het project
 • Upgrade mogelijkheid van systeem. Bijvoorbeeld begin programmering offline bij uitbreiding en grote van sluitplan online
 • Een software dashboard voor verschillende programmeer methodes, dor elkaar te gebruiken. Offline, Online en V-Net

Populairste producten

Slimmedeuroplossing.nl biedt kennis t.a.v. oplossingen voor slimme toegangscontrole, meer comfort en hogere veiligheid. Hieronder ziet u een aantal producten die u kunt bekijken op onze webshop Deurmeesters.nl

Graag voorzien wij u van gedegen advies kunnen indien u besluit om een dergelijk systeem te willen ook de montage voor u verzorgen.

Multicom voor appartementen

Draaideur automaat

Of vraag vrijblijvend een advies op maat.

Cellcom Prime intercom 

Of vraag vrijblijvend een advies op maat.

Automatische deuren en Intercomsystemen

Slimmedeuroplossing  kan u naast de mogelijkheden die er zijn voor toegangsverlening ook adviseren over van Automatische Deuren en intercomsystemen.

De mogelijkheden

Schuifdeurautomaat

Schuifdeurautomaat

Contactloos toegang verkrijgen middels een automatisch schuifdeur systeem van Zwitserse kwaliteit. Wij monteren en leveren maatwerk.

Draaideurautomaat

Draaideurautomaat

Contactloos toegang verkrijgen middels een automatisch draaideur systeem van Zwitserse kwaliteit. Wij monteren en leveren maatwerk.

Draadloos Intercom

intercom icon

Toegang verkrijgen en verlenen middels een intercom systeem. Ideaal voor een appartement complex (VVE) of voor een woonhuis of bedrijf

Video intercom

Video intercom icon

 Toegang verkrijgen en verlenen middels een Video intercom systeem biedt meer controle en een hogere veiligheid. Ideaal voor VVE of bedrijfsverzamelgebouw

Cases uit de praktijk

Deurautomaat voor VVE

Een deurautomaat wordt vaak toegepast binnen een Vereniging van Eigenaren (VVE). De centrale deur kan bijvoorbeeld met een tag / druppel worden geopend,

Elektrische sluitplaat uitgelegd

Een standaard elektrische sluitplaat is een elektrisch apparaat om deuren op afstand te ontgrendelen. Dit kan bijvoorbeeld in combinatie met een intercom- of toegangscontrolesysteem. De elektrische sluitplaat is…

Slimmedeuroplossing legt toegangscontrole uit

Wat is nu eigenlijk een toegangscontrole? Eigenlijk is toegangscontrole niets anders dan “Wie, waar, wanneer naar binnen mag”.

Contact

Contact met slimme deuroplossingContact opnemen

Heeft u nog vragen, of wilt u advies op maat? De experts van Slimmedeuroplossing.nl zijn bereikbaar.

E-mailadvies@deurmeesters.nl
Telefoon+31 (0) 413 724993
Whatsapp: +31 (0) 6 23400936