Nuki Box

Nuki Box

De Nuki Box is onderdeel van Nuki. Met de Nuki Box bouwt u uw huidige intercomsysteem eenvoudig om in een slim slot. Nuki Box is op dit moment alleen nog maar verkrijgbaar voor de landen Oostenrijk en Duitsland. wanneer dit syteem voor Nederland zal worden vrijgegeven is nog niet bekend.

  • Slim: open de deur van uw woning op afstand voor bijvoorbeeld dienstverleners. Dit is ook mogelijk wanneer u niet thuis bent. Hierdoor kunt u overal op de wereld toegang beheren.
  • Innovatief: de Nuki Box is uniek, omdat deze werkt op een bestaand (intercom) systeem. Hiermee transformeert het bestaande systeem in een slim slot.
  • Veilig: Nuki garandeert dat alleen geautoriseerde personen naar binnen kunnen.

Vraag vrijblijvend advies op maat.

Kenmerken

Toegangscontrole

U kunt uw huis beveiligen zoals u zelf wilt. Door de software die Nuki hanteert, kunt u zelf bepalen wie er toegang heeft tot uw woning. Zo kunt u bijvoorbeeld uw kinderen een digitale sleutel geven. Doordat alles geregistreerd wordt, kunt u precies zien wie er binnen komt en wanneer dit gebeurt.

Innovatief en efficiënt

Door de Nuki Box kunt u op afstand de deur openen voor de dienstverlener of klusjesman. U kunt op afstand de deur openen zoals u thuis zou doen via de intercom. Het unieke aan de Box is dus dat deze op een bestaand (intercom) systeem werkt. Hiermee bespaart u onnodige ritjes naar huis om de deur te openen. Wanneer u een Nuki Box gebruikt, heeft u de kosten al terugverdiend door een reis naar huis te voorkomen. Daar komt nog eens bij dat de waarde van uw huis op de lange termijn verhoogd wordt.

Ideaal voor appartementen

Het bijhouden en veilig opbergen van sleutels kan al snel veel werk kosten. Door het gebruik van de Nuki Box hoeft u zich hier geen zorgen meer over te maken. Hierdoor hoeft u ook geen fysieke sleutels meer over te dragen of in te nemen, maar kunt u dit allemaal digitaal doen. De sleutels zijn veilig en verloren sleutels zijn verleden tijd.

Montage

Het installeren van de Nuki Box is vrij eenvoudig en kost u slechts een paar minuten. Er zijn geen moeilijke handelingen nodig en geen optische veranderingen zichtbaar. Voor de installatie moeten er namelijk slechts twee kabels verbonden worden met de Nuki Box. De installatie kan, uiteraard, ook door ons gedaan worden. Neem hiervoor contact met ons op.

Meestgestelde vragen Nuki Box

Kan ik de Nuki Box met alle intercom systemen gebruiken?

De Nuki Box werkt onafhankelijk van het intercom systeem en is daardoor met ieder systeem te gebruiken zolang de deur geschakeld kan worden met een potentiaalvrij contact. De enige voorwaarde voor installatie is een stroomvoorziening met een direct of wisselend voltage tussen de 12 en 32 Volt en een mobiele telefoon verbinding.

Kan er individueel toegang verleend worden aan dienstverleners?

Ja, dit is mogelijk. Autorisatie gebeurt altijd middels een specifieke, individuele, Nuki Box. Hierdoor kan er altijd toegang verleend worden aan één dienstverlener. Een tweede dienstverlener zal daardoor weer apart geregistreerd moeten worden.

Heb ik een Nuki Smart Lock nodig om de Nuki Box te kunnen gebruiken?

Nee, het is niet per definitie nodig om een Nuki Smart Lock te hebben. De Nuki Box werkt op een bestaand (intercom) systeem en maakt van uw gewone slot een slim slot. Hierdoor heeft het geen Smart Lock nodig.

Contact met slimme deuroplossingContact opnemen

Heeft u nog vragen, of wilt u advies op maat? De experts van Slimmedeuroplossing.nl zijn bereikbaar.

E-mailadvies@deurmeesters.nl
Telefoon+31 (0) 413 724993
Whatsapp: +31 (0) 6 23400936