nuki keypad

Binnenkort verkrijgbaar

Nuki Keypad

Een nieuw product is toegevoegd aan de familie van de Nuki smartlock. Graag stellen we u voor aan Nuki Keypad.

Nuki Keypad werkt op basis van bleutooth en kan dus zonder internet worden.

De installatie is eenvoudig: plak het toetsenblok eenvoudig op het deurkozijn of schroef het aan de muur naast uw voordeur. Er is geen bedrading nodig, omdat het Nuki-toetsenbord werkt op batterijen

Dit nieuwe product gaat het ontgrendelen van de Nuki nog meer vereenvoudigen. Nuki codetableau  is het perfecte accessoire voor een leven zonder sleutels. U heeft alleen een unieke 6 cijferige code nodig.

Ook kunt u voor familie, vrienden unieke en veilige 6 cijferige codes aanmaken. zo hoeft u geen fysieke sleutels meer uit te delen.

Heeft u AirBnb of een B&B ? Geef uw gasten een tijdelijke 6 cijferige code. De code vervalt op de dag dat de gasten uitchecken en start bij inchecken.

U kunt tot wel 100 unieke codes aanmakenNuki Keypad  is de perfecte  uitbreiding . Je voert een 6-cijferige toegangscode in op het codetableau en nuki opent de deur. Nuki Keypad  biedt jou en je gasten comfortabel toegang tot je huis.

 Slimme uitbreiding

Het Keypad kan met elk Nuki Smart Lock gebruikt worden. Het beheer van het Keypad gebeurt via de Nuki-app. Met behulp van de Nuki Bridge kun je de 6-cijferige toegangscodes ook toekennen als je onderweg bent.

 Individuele toegangscodes

Elk Keypad kan tegelijkertijd tot 100 verschillende codes opslaan. Jij beslist welke rechten elke gebruiker ontvangt. Dankzij het log in de Nuki-app houd je op elk gewenst moment het overzicht over wie wanneer je huis ingaat.

 Toegangsbeheer op afstand

Codes kunnen ook op afstand worden gemaakt via de optionele Nuki Bridge

Of vraag vrijblijvend een advies op maat.

Kenmerken

Veiligheid en comfort

Nieuw in het assortiment van Nuki is de Nuki Keypad.  Met een unieke 6-cijferige toegangscode eenvoudig en comfortabel de deur openen. De Versleutelde communicatie tussen keypad en Nuki smartlock  garanderen de allerhoogste veiligheid. Zo blijft u en uw woning beschermd tegen ongewenste gasten.

Montage

Nuki Keypad wordt aan de buitenkant van je huisdeur vastgeplakt, aan de deurpost vastgeschroefd of aan de muur van het huis gemonteerd. Binnen een paar minuten kan het Keypad door iedereen ingesteld en gebruikt worden. Dankzij de stroomvoorziening door twee knoopcellen hoeven er geen draden of kabels verbonden te worden.

Nuki Keypad bevestigd u snel en eenvoudig

Het Keypad wordt aan de buitenkant van je huisdeur vastgeplakt of met behulp van schroeven aan de muur van het huis gemonteerd. Het noodzakelijke montagemateriaal (kleefstrips, schroeven en pluggen) bevinden zich in de verpakking. Het Nuki Keypad werkt op batterijen en bevat twee knoopcellen. Je hoeft dus geen draden of kabels te verbinden.

Geschikt voor AirBnB

Het verhuren van Airbnb wordt naar een nieuw niveau getild. Zodra een gast bij je boekt, ken je hem een individuele toegangscode toe. Daarmee biedt je hem op een eenvoudige manier toegang tijdens de betreffende boekingsperiode. Voor jou als verhuurder betekent het tijdswinst, omdat er geen moeizame sleuteloverdracht meer nodig is. Voor je gasten betekent het meer comfort, omdat ze geen app, geen speciaal account en zelfs geen smartphone nodig hebben.

Toegang voor de zorgverlener

Bij een noodgeval kunnen minuten bepalend zijn. Daarom is het belangrijk dat er zowel voor nooddiensten, maar ook voor familieleden een snelle en veilige toegang tot het huis van een hulpbehoevend persoon bestaat. Met het Nuki Keypad kunnen familieleden en verzorgers altijd het huis in als het nodig is.

Contact met slimme deuroplossingContact opnemen

Heeft u nog vragen, of wilt u advies op maat? De experts van Slimmedeuroplossing.nl zijn bereikbaar.

E-mail: advies@deurmeesters.nl
Telefoon+31 (0) 413 724993
Whatsapp: +31 (0) 6 23400936