SCLAK komt met een zeer uitgebreid programma op het gebied van openen en sluiten dit in combinatie met fantastisch werkende software op de achtergrond. Wat u in staat stelt om Dé beheerder te worden van uw sloten en of toegang.

De vragen:

Hoe kan ik toegang verlenen en innemen op afstand?

Hoe kan ik iemand tijdelijk toegang geven?

Hoe kan ik een digitale sleutel verzenden?

Ik wil graag iemand op afstand de toegang verlenen?

Ik wil mijn garage openen met een app?

 

Met SCLAK mag u ons de uitdaging geven, en wij lossen hem op!

 

SCLAK Mijn smartphone als sleutel

SCLAK is een beveiligd toegangscontrolesysteem dat passend te maken is op zowat alle deuren en of toegangen, variërend van het automatisch ontgrendelen van deuren, Poorten, Garagedeuren etc.. Dit kan allemaal worden aangestuurd met de smartphone-app of u kunt kiezen voor een tag en of afstandsbediening.

  Compatibel met Iphone of Android

  Eenvoudige montage en installatie

  Geen voor of hakwerk voor montage

  Gemakkelijk toegang verlenen zonder aanwezig te zijn

  Jouw smartphone is de sleutel

 

Vraag om een vrijblijvend advies op maat.

SCLAK Mogelijkheden

Geen standaard sleutels meer!

U kunt uw normale huissleutel vergeten middels SCLAK kunt u veilige digiteale sleutels genereren wanneer u het wil voor wie dan ook. Niet geheel onbelangrijk u kunt deze sleutels ook zo maar weer innemen op een door u gekozen moment. Digitale sleutels welke u kunt delen met vrienden, familie, servicepersoneel, medewerkers, gasten of wie dan ook. Maar wilt u gebruik blijven maken van ook nog de oude “vertrouwde”manier van openen, dan is dit vaak met SCLAK geen probleem. Laat u informeren.

Op afstand verzenden en innemen van de sleutels.

Stuur SCLAK digitale sleutels per tekst bericht of zelfs per e-mail u beslist wanneer uw gasten kunnen binnenkomen. En elke gast kan zijn eigen gepersonaliseerd toegang verkrijgen. U bepaalt op welke dag op welk moment en zelfs op welke tijd de gasten toegang hebben tot een specifieke ruimte. Dit alles is simpel in te regelen met de agenda. Het SCLAK-toegangsbeheersysteem kan verschillende soorten gebruikers hebben en is ontworpen om flexibiliteit te combineren met
absolute veiligheid.

Compatibel

SCLAK is onmiddellijk compatibel met alle elektrische, elektromagnetische of elektromechanische sloten die worden gebruikt op deuren, poorten, luiken, tourniquets,
en veel meer.
Universeel en eenvoudig te installeren
Alle bestaande openingssystemen, sleutels, afstandsbedieningen, magnetische kaarten of andere kunnen tegelijkertijd blijven werken, Er veranderd dus niets aan de mogelijkheid van het bedienen, U kunt nog altijd op de oude manier de deur blijven bedienen (SCLAK breidt alleen de mogelijkheden van openen verder uit.

Het toepassingsgebied

SCLAK, Gigantisch uitgebreide technologie eenvoudig in gebruik

Slimme openingstechnologie voor het openen en sluiten van deuren,poort,garages,lockers,schuifdeuren,draaideuren dat is wat SCLAK biedt, dit allemaal gegoten in een extreem slim maar ook gemakkelijk jasje, dit vormt de basis voor een systeem wat de wereld gaat veroveren. De wereld van slimmesloten, elektrische sloten maar ook die van veiligheid in combinatie met handigheid. Voor  de gebruiker van belang dat het sluitsysteem eenvoudig is te bedienen.

Veiligheid van een elektronisch slot gaat gepaard met de onderliggende techniek, maar ook de mensen welke het bedienen kunnen een zwakke schakel zijn in het geheel. Met SCLAK kunt u fouten gemakkelijk voorkomen de software is kinderlijk eenvoudig en toch hoog geavanceerd, De codering van het systeem gebaseerd op een SHA-2-coderingsprotocol welke acteert op militair niveau, dus het is veilig genoeg om te worden gebruikt in kluizen. Mocht u uw smartphone verliezen dan logt u gewoon in op een andere smartphone en vernietigd en vernieuw uw sleutels in een oogwenk.

 

Contactinformatie

Contact met slimme deuroplossingContact opnemen

Heeft u nog vragen, of wilt u advies op maat? De experts van Slimmedeuroplossing.nl zijn bereikbaar.

E-mailinfo@slimmedeuroplossing.nl
Telefoon+31 (0) 413 724993
Whatsapp: +31 (0) 6 23400936