Intratone kent veel oplossingen voor de volgende vragen:

Ik wil geen app installeren maar wel de deur openen met een telefoon

Ik wil geen sleutelkluis maar wel toegang verlenen

Ik wil geen kabels trekken maar wel elektrisch de deur openen

Ik wil overal ter wereld toegang verlenen

Ik wil op afstand toegang kunnen blokkeren

Ik wil zien wie er wanneer binnen komt.

 Of vraag vrijblijvend een advies op maat.

Kenmerken

Toegangsbeheer -en controle

Met de ABUS Hometec Pro opent u de deur vanaf de binnenzijde eenvoudig met één druk op de knop. Met de optioneel verkrijgbare afstandsbediening of draadloze codebedienpaneel heeft u de mogelijkheid om de ABUS Hometec Pro ook vanaf de buitenkant draadloos te ontgrendelen. Het codebedienpaneel kan tot maximaal 32 gebruikers worden geprogrammeerd. Familie en goede vrienden kunnen dus eenvoudig toegang krijgen met hun eigen unieke code. U kunt u er ook voor kiezen dat ieder familielid zijn of haar eigen afstandsbediening krijgt. Dit systeem registreert echter niet wie er wanneer toegang heeft verkregen tot een bepaalde deur.

Geschikt voor

De ABUS HomeTec Pro is uitermate geschikt voor de voor- of achterdeur van een woning of een klein kantoor. Ook is het eenvoudig te installeren en makkelijk in gebruik. Geef uw kinderen en familie bijvoorbeeld een afstandsbediening of een unieke code en maak fysieke sleutels overbodig. Ook is dit slimme elektrische slot ideaal als betaalbare of tijdelijke slimme deuroplossing, indien er een zorgbehoevende binnen de familie is die graag thuis verzorgd wil worden.

Veiligheid

Het systeem van de ABUS HomeTec Pro werkt op basis van een 128 bit AES versleuteling en is daardoor net zo veilig als internet bankieren. Door het feit dat er een afstandsbediening of codebedienpaneel wordt gebruikt, is het risico op verlies van een fysieke sleutel verleden tijd. Let er bij het plaatsen van dit type slot echter wel op dat u gebruik maakt van een SKG*** gecertificeerde cilinder met nood- en gevarenfunctie. Dit maakt uw voordeur extra veilig en is daardoor altijd vanaf de buitenkant te openen.

Montage

De ABUS Hometec Pro CFA3000 wordt aan de binnenkant van de deur over de bestaande cilinder geplaatst. Voorwaarde bij dit type montage is dat de cilinder aan de binnenkant minimaal 7-12 mm moet uitsteken en de cilinder is voorzien van een nood- en gevarenfunctie*. Dit type slot wordt gemonteerd middels een basisplaat en kan daardoor nagenoeg op ieder type cilinderslot worden gemonteerd. Een uitzondering is echter een senioren slot waarbij de cilinder boven de deurkruk zit. De ABUS HomeTec Pro is niet waterdicht en is daardoor niet te gebruiken voor bijvoorbeeld buitenpoorten.

*Nood- en gevarenfunctie: cilinder is ook bedienbaar vanaf de buitenkant, ook al zit er een sleutel aan de binnenkant.

Video

 Maak kennis met de ABUS HomeTec Pro CFA3000

 ABUS HomeTec Pro CFA3000 configureren

Contact met slimme deuroplossingContact opnemen

Heeft u nog vragen, of wilt u advies op maat? De experts van Slimmedeuroplossing.nl zijn bereikbaar.

E-mailadvies@deurmeesters.nl
Telefoon+31 (0) 413 724993
Whatsapp: +31 (0) 6 23400936