P+E eAccess

 • Snel en eenvoudig gemonteerd
 • Geschikt voor enkelpunt en meerpunts cilinderbediende sloten
 • Veilig en Flexibel
 • Krachtig en gebruiksvriendelijk
 • Makkelijk te openen bij vluchtsituaties
 • Comfortabel wonen
 • Eenvoudig te programmeren
 • Configureren van grotere afstanden

Kenmerken

Veilig en flexibel werken

Het bedrijfsleven, de samenleving, het toerisme en facility management stellen hoge eisen aan de veiligheid van mensen en goederen. P+E eAccess® biedt de ideale oplossing. Hèt toegangssysteem voor elke individuele gebruiker. Als nooit tevoren autoriseert u uw toegangen eenvoudiger en grondiger. U kunt via uw pc voor elke medewerker, gast of bezoeker in een handomdraai een toegangsautorisatie toekennen. Vanuit één enkele pc kunt u al uw gecontroleerde toegangen autoriseren en beheren. Autorisaties zijn snel zichtbaar of aan te passen en geven u direct inzicht wie, waar en wanneer een deur kan openen of dat heeft gedaan. Slechts enkele seconden later heeft
uw gast toegang tot de kamer. De eLezer herkent de programmeur voor toegang tot de serverruimte en de deur van het kantoor kan door de juiste medewerker geopend worden. Ook kunt u moeiteloos tijdelijke toegang verlenen, bijvoorbeeld voor vergaderruimtes.

Toegangscontrole

U kunt uw sleutels wegdoen: met eAccess regelt u comfortabel en contactloos de toegang tot uw vertrekken. De ideale oplossing voor thuis en voor minder validen: het ruimt onnodige obstakels uit de weg. Een medium voor alles, het openen van huis- en binnendeuren, garages en brievenbussen en toegang tot de oprit gaat heel eenvoudig met de door u gekozen kaartlezer, het deurbeslag of de lockersluiting. De kaartlezer reageert op uw geautoriseerde Easypass clip, card of op de door u persoonlijk geprogrammeerde code. Heel praktisch: wanneer u afwezig bent, kunt u uw personeel tijdelijk een beperkte toegang verlenen tot de door u aangemerkte vertrekken.

Geschikt voor

De verschillende componenten en technologieën van eAccess voldoen aan de hoogste veiligheidseisen. Mede dankzij de flexibele uitbreidingsmogelijkheden, biedt het systeem vanaf de basis al een maximale
veiligheid. Alle componenten blijven bruikbaar ook al groeit uw systeem van enkele eenheden met kaartprogrammering uit tot een groot systeem met softwareprogrammering.

P+E eAccess®: comfortabel voor elk gebouw en iedere gebruiker

 •  Onderwijsinstellingen.
 • Financiële instellingen.
 • Zorginstellingen.
 • Horeca gelegenheden.
 • MKB.
 • Industriële en dienstverlenende bedrijven.
 • Appartementen

Gebrukte technologieën met eAccess

RFID

Radio Frequency Identification identificeert zich automatisch met behulp van elektromagnetische golven. eAccess gebruikt de 13.56 MHz MifareStandard (Mifare Classic, Mifare Plus en Mifare DESFire). De 3DES- encryptie garandeert maximale veiligheid.

Code/TimeCode

Alle eLezers met RFID/TimeCode beschikken ook over een code paneel. De codes worden draadloos doorgegeven aan de eLezer. TimeCode beschikt over een procedure die tijdelijke codes genereert. De codes kunnen worden gegenereerd zonder dat er een verbinding is tussen de bron en het identificatie apparaat.

Draadloos/Radio

De draadloze/radio componenten van eAccess communiceren op 868 MHz-Frequentie (industriestandaard). De versleutelde dataoverdracht zorgt voor hoge veiligheid. Ondanks draadloze (radio) communicatie, hebben de eAccess componenten een gering energieverbruik.

Vingerafdruk biometrie

Het systeem is gebaseerd op grote, robuuste sensors met een resolutie van 500 dpi en moderne nauwkeurige vingerafdruk algoritmes. Door de registratie van meerdere vingerbeelden en door de geïntegreerde kwaliteitscontrole wordt er een hoge herkenningscapaciteit bereikt.

Contact met slimme deuroplossingContact opnemen

Heeft u nog vragen, of wilt u advies op maat? De experts van Slimmedeuroplossing.nl zijn bereikbaar.

E-mailadvies@deurmeesters.nl
Telefoon+31 (0) 413 724993
Whatsapp: +31 (0) 6 23400936