Nemef ENTR frontaal

Nemef Entr

 • Snel en eenvoudig gemonteerd
 • Geschikt voor enkelpunt en meerpunts cilinderbediende sloten
 • Nemef Entre sluit de deur automatisch zelf af en is daardoor extra veilig
 • SKG*** keurmerk
 • Makkelijk te openen bij vluchtsituaties

Of vraag vrijblijvend een advies op maat.

Kenmerken

Toegangscontrole

De Nemef Entr vervangt je fysieke sleutel en maakt van je smartphone een digitale sleutel. Het is ook mogelijk de Nemef Entr te openen met een optionele afstandsbediening, pincode tableau of zelfs een vingerscanner. De mogelijkheden die je kunt instellen zijn er op gericht dat je altijd en overal weet wie er naar binnen is gegaan. Je krijgt namelijk een berichtje als bijvoorbeeld de kinderen thuis zijn. Hierdoor is de Nemef Entr bij uitstek een perfecte oplossing voor toegangscontrole.

Toegangsbeheer

De Nemef Entr biedt de mogelijkheid om snel en eenvoudig sleutel toe te kennen aan familie vrienden. Deze functie is vooral erg gemakkelijk als er bijvoorbeeld zorg verleend moet worden. de mantelzorger of de thuishulpverlener krijgt al dan nier permanent of tijdelijk toegang. U bepaald wie wanneer de Nemef Entr kan en mag openen. Dis systeem is zelf te integreren in beheersystemen van zorginstellingen en thuiszorgorganisaties.

Geschikt voor AirBnB

In deze tijd is AirBnB één van de snelst groeiende trends. In Amsterdam is zelfs 30% van alle huizen AirBnB. Met de Nemef Entr kunt u als eigenaar van een vakantiewoning het comfort voor toegangscontrole van uw gasten verhogen. Vaak is het nog steeds dat de beheerder / eigenaar ter plaatse dient te zijn om de sleutels te overhandigen. Met Entr is dat niet meer nodig. U kunt makkelijk en eenvoudig online een sleutel versturen die u een bepaalde geldigheidsduur meegeeft bijvoorbeeld van MA t/m VR. Door deze functie sluit u verlies  en oneigenlijk gebruik van de fysieke sleutel helemaal uit.

Montage

De Nemef Entr vervangt uw huidige cilinder door een SKG*** cilinder,  alle maatvoeringen zijn te verkrijgen.  Door deze manier van cilindervervangende montage is het mogelijk gelijksluitende cilinders toe te voegen  . Dit heeft als voordeel dat u met 1 enkele sleutel alle cilinders in een huis of gebouw kunt openen.  Zodra u de Nemef heeft gemonteerd download u eenvoudig de Nemef app waarmee u uw smartphone omtovert in een digitale sleutel.


 • IR LED voor nachtzicht
  Video bekijken

 • Microfoon aan de voorzijde

 • Aansluitklemmen met deurcontactrelais

 • Luidspreker van superieure kwaliteit
  Video bekijken

 

 • 1 IR LED voor nachtzicht
  Video bekijken
 • 2 Microfoon aan de voorzijde
 • 3 Aansluitklemmen met deurcontactrelais
 • 4 Luidspreker van superieure kwaliteit
  Video bekijken

Video

Maak kennis met de Nemef Entr

Nemef Entr configureren

Mogelijkheden

ENTR, de Nemef Entr App

Deze app maakt van uw smartphone een digitale sleutel en heeft volledige beschikking over de  toegangscontrole en toegangsbeheer. U opent de deur eenvoudig via een beveiligde Bluetooth verbinding. Ook is het mogelijk de functionaliteiten te bedienen via de cloud. De communicatie is dusdanig veilig en versleuteld dat u de veiligheidsgraad kunt vergelijken met dat van internetbankieren. De app is beschikbaar voor Android en iPhone.

Enkele kenmerken van de Nemef Entr Applicatie

 • Melding bij een lage accu status
 • Maak en beheer virtuele sleutels
 • Veilig als internetbankieren
 • Maximaal toegangsbeheer en toegangscontrole
 • Technische support link

Plug & Play

Plug en Play opties

Nemef Entr wordt geleverd als een basispakket bestaande uit een Nemef entr motorunit met een SKG*** cilinder. Een afstandsbediening, 2 mechanische sleutels een security kaart en uiteraard een oplader. Nemef biedt u  ook de mopgelijkheid om optioneel te kiezen voor additionele toegangscontrole producten. Zo is er bijvoorbeeld een codepaneel, voor als u liever middels een pincode de deur wil ontgrendelen.  Een vingerscanner in combinatie met een pincode opent de deru met een enkele aanraking van uw vinger ( u dient hierbij wel rekening te houden met het feit dat dit het beste werkt bij een overdekte situatie, bijvoorbeeld een portiek deur). De draadloze oplader is erg handig als u geen zin heeft om elke keer dat verlengsnoer uit te rollen.

Contact met slimme deuroplossingContact opnemen

Heeft u nog vragen, of wilt u advies op maat? De experts van Slimmedeuroplossing.nl zijn bereikbaar.

E-mail: advies@deurmeesters.nl
Telefoon+31 (0) 413 724993
Whatsapp: +31 (0) 6 23400936

FAQ

Veelgestelde vragen over Nemef Entr

Past de Nemef Entr op elke deur?

Nemef ENTR past in principe op elke deur. Het is afhankelijk van de maat cilinder die u momenteel in uw deur heeft zitten. Check van te voren even uw maat. Standaard kunt u het beste rekening houden met 5mm extra aan de binnenzijde in verband met de ruimte voor de elektronica. Is uw deur 4cm dik dan heeft u er nu een 6cm cilinder inzitten. In dit geval kunt u een 35/30 cilinder (6,5cm) bestellen.

Kan ik met elke mobiele telefoon mijn deur straks openen?

Nee, dit kan alleen met mobiele apparaten die voorzien zijn van Bluetooth low energy. Bovendien zult u minimaal IOS 7 of Android 4.4 als versie moeten hebben.

Waar kan ik de mobiele app downloaden?

U kunt de App in de Google Playstore of in de Apple Appstore downloaden.

Is de Nemef ENTR gelijksluitend te maken?

De Nemef Entr is uitsluitend op de Nemef NF3 gelijksluitend te maken. Dit betekent dat als u één sleutel wilt houden voor al uw deuren, u de deze cilinders dient bij te bestellen. Echter is de Nemef Entr geïntroduceerd om zonder sleutels de deur te openen door middel van een mobiele app, afstandsbediening of één van de andere mogelijkheden. Dit is voortaan uw sleutel.

Wat is het bereik van de app en afstandbediening?

Wij hebben de Nemef Entr in praktijk getest en de mobiele App heeft een bereik van ongeveer +/- 25 meter. Met de afstandsbediening kan het wel tot +/- 35 meter. Afhankelijk van de dikte van de deur en de materialen die gebruikt worden kan dit bereik wel iets variëren. Er komen nog diverse ontwikkelingen aan. Zo komt er de mogelijkheid om vanaf afstand iemand toegang te geven tot de Nemef Entr.

Wat is de batterijduur?

Ongeveer eens in de 3 tot 4 maanden moeten de batterijen opgeladen worden. Hier krijgt u een melding van via uw mobiele telefoon. We adviseren u bij aanschaf van Nemef ENTR ook de losse acculader aan te schaffen.

Hoe voeg je een extra digitale sleutel toe?

 1. Begin met het toevoegen van een eerste gebruiker. Zie hiervoor ook het vorige punt.
 2. Maak met de hoofdgebruiker verbinding met de Entr. Klik rechtsboven op het “slotje”.
 3. Kies voor “een gebruiker toevoegen” en volg de stappen op het scherm.
 4. De code voor de nieuwe gebruiker kunt u doorsturen.
 5. Activeer de Entr en klik op “Add”. Voer de code in en kies optie “2”. De verbinding van de Entr staat nu open.
 6. Swipe op het mobiele apparaat van rechts naar links in het hoofdscherm. Het slot wordt zichtbaar. Voer de code in om de activatie te voltooien.

NB: U kunt nooit met meerdere mobiele apparaten tegelijk verbinding maken met de Entr. Na het moment van toevoegen van een nieuwe gebruiker dient deze mobiele App volledig te worden afgesloten. Als dit niet gebeurt, krijgt de nieuwe gebruiker geen slot te zien na het “swipen”.

Wat als ik mijn mobiel / afstandsbediening / sleutel verlies?

Het verliezen van een sleutel, afstandsbediening of uw smartphone is erg vervelend.

 1. Op het moment dat u uw mobiel kwijt bent, kunt u met uw nieuwe smartphone verbinding maken met de Entr. Kies voor “herstel slot” onder “mijn sloten” en voer uw wachtwoord in. De rechten van het
  verloren toestel vervallen hiermee.
 2. Zorg dat uw gebruikerswachtwoord gewijzigd wordt.
 3. Bent u uw afstandsbediening kwijt? Zorg dat u uw huis binnen komt en activeer de Entr. Kies vervolgens voor “DEL”, gevolgd door optie “1”. Hiermee worden alle afstandsbedieningen geblokkeerd. Nieuwe
  afstandsbedieningen zijn aan te schaffen via onze webshop. De afstandsbedieningen kunt u opnieuw inleren.
 4. Bent u uw huissleutel verloren? Wij kunnen een andere motorcilinder voor u leveren (zonder de elektronica). De kosten zijn ongeveer 60,-. Neem hiervoor contact met ons op.

Tip

Beveilig uw mobiele App altijd met een wachtwoord. Zonder dit wachtwoord kan men de app niet openen. Ook kunt u uw slot nog extra beveiligen met een pincode.