CESeasy licentie gebouwenbeheer 5 jaar
CESeasy licentie gebouwenbeheer vijf jaar geeft de beheerder van een gebouw het recht om digitale sleutels uit te delen. Dit kan bijvoorbeeld aan de bewoners die daarmee toegang krijgen tot gemeenschappelijke deuren van een gebouw. Dit kunnen bijvoorbeeld algemene deuren zijn die zich in één of meer gebouwen bevinden. ‘Gebouwbeheer’ is de ideale beheeromgeving voor woningstichtingen en verenigingen van eigenaren.
‘Gebouwbeheer’ kan echter ook in veel andere situaties een wenselijke beheeromgeving zijn. In het algemeen is dat in situaties waar een beheerder meerdere deuren te beheren heeft welke niet direct aan een persoon of familie gerelateerd zijn. Dit kunnen bijvoorbeeld algemene deuren in één of meerdere gebouwen zijn.
- Met ‘gebouwbeheer’ wordt de beheeromgeving voor een ‘sloteigenaar’ uitgebreid met een tabblad ‘gebouwen’. Op dit tabblad kunnen verschillende gebouwen of gebouwdelen worden gedefinieerd, ieder met hun eigen gemeenschappelijke deuren.
- Met ‘gebouwbeheer’ kan de beheerder iedere CESeasy een eigen specifieke naam geven.
- Speciaal ontwikkeld voor woningstichtingen en verenigingen van eigenaren.
Beheerder heeft mogelijkheid om bewoners van een gebouw automatisch sleutel van een gemeenschappelijke voordeur te delen als een bewoner digitale sleutel van haar voordeur uitgeeft.
- Gebouwbeheer biedt u dezelfde functies als Sloteigenaar.
- U krijgt een extra tabblad “gebouwen” in uw app.
Voor het inrichten van gebouwen en het automatisch uitgeven van sleutels voor gemeenschappelijke deuren zijn buiten de ‘gebouwbeheer’ functie geen aanvullende opties nodig. Indien een beheerder met de functie ‘gebouwbeheer’ echter voor zijn eigen ‘sloten’ of gebouw gerelateerde ‘sloten’ zelf ook sleutels wil uitgeven gelden alle mogelijkheden en beperkingen als voor de ‘sloteigenaar’.
De functie ‘gebouwbeheerder’ wordt na het invoeren van de daarvoor benodigde prepaid code voor een periode van 5 jaar geactiveerd. De functie wordt gekoppeld aan het beheeraccount en is onafhankelijk van de ‘sloten’. Na het wissen van ‘sloten’ blijft de functie ‘gebouwbeheerder’ dus actief voor betreffende account.