CESeasy licentie sleuteluitgifte organisatie 5 jaar

CESeasy licentie sleuteluitgifte organisatie is een uitbreiding op de prepaid kaart ‘sloteigenaar’. Deze uitbreiding geeft de sloteigenaar de mogelijkheid om digitale sleutels uit te geven geven aan een organisatie. De betreffende organisatie heeft daardoor gedeeld sleutelbeheer op het bijbehorende ‘slot’.

Gedeeld beheer werkt alleen indien een sleutel wordt uitgedeeld aan een organisatie welke binnen het beheer platform als organisatie bekend is. Hiervoor hebben zij ook de benodigde beheerrechten in het platform nodig.

Voorwaarden

De CES easy licentie kaart sleuteluitgifte organisatiebeheer kan alleen worden ingeschakeld indien ook het beheer voor de ‘sloteigenaar’ voor vijf jaar is geactiveerd (Prepaid kaart sloteigenaar vijf jaar).

Deze optie werkt dus niet in de gratis periode van drie maanden of nadat de beheerperiode van vijf jaar is afgelopen en niet wordt verlengd.

De optie Organisatiebeheer wordt voor vijf jaar aan het ‘slot’ gekoppeld. Indien een ‘slot’ uit het platform wordt gewist en daarna opnieuw wordt aangemeld, zal de resterende beheerperiode weer beschikbaar zijn. Er moet dan wel aan bovengenoemde voorwaarde voldaan zijn. Daarbij wordt de einddatum op de oorspronkelijke einddatum teruggezet.