Nemef entr Basispakket

Nemef Entr

Nemef Entr is een slim slot waarmee je een deur kunt openen zonder gebruikt te maken van een fysieke sleutel. Open uw deur met een code afstandsbediening of uw eigen smartphone.

De voordelen van Nemef entr zijn : 

 De Nemef Entr is snel en eenvoudig gemonteerd

 Geschikt voor enkelpunt en meerpunt cilinderbediende sloten

 Nemef Entr sluit de deur automatisch zelf af en is daardoor extra veilig

 Heeft een SKG*** keurmerk

 Makkelijk te openen bij vluchtsituaties

Wat zijn de kenmerken van een Nemef Entr?

Toegangscontrole

De Nemef Entr vervangt de fysieke sleutel en maakt van uw smartphone een digitale sleutel. Het is ook mogelijk de Nemef Entr te openen met een optionele afstandsbediening, pincode tableau of zelfs een vingerscanner. De mogelijkheden die u kunt instellen zijn er op gericht dat u altijd en overal weet wie er naar binnen is gegaan. U krijgt namelijk een berichtje als bijvoorbeeld de kinderen thuis zijn. Hierdoor is de Nemef Entr bij uitstek een perfecte oplossing voor toegangscontrole.

Toegangsbeheer

De Nemef Entr biedt de mogelijkheid om snel en eenvoudig een sleutel toe te kennen aan familie en vrienden. Deze functie is vooral erg gemakkelijk als er bijvoorbeeld zorg verleend moet worden. De mantelzorger of de thuishulpverlener krijgt al dan niet permanent of tijdelijk toegang. U bepaalt wie wanneer de Nemef Entr kan en mag openen. Dit systeem is zelfs te integreren in beheersystemen van zorginstellingen en thuiszorgorganisaties.

Geschikt voor AirBnB

In deze tijd is AirBnB één van de snelst groeiende trends. In Amsterdam is zelfs 30% van alle huizen AirBnB. Met de Nemef Entr kunt u als eigenaar van een vakantiewoning het comfort voor toegangscontrole van uw gasten verhogen. Vaak dientde beheerder / eigenaar nog ter plaatse te zijn om de sleutels te overhandigen. Met de Entr is dat niet meer nodig. U kunt eenvoudig online een sleutel met een bepaalde geldigheidsduur versturen, bijvoorbeeld van maandag tot en met vrijdag. Door deze functie sluit u verlies en oneigenlijk gebruik van de fysieke sleutel helemaal uit.

Montage

De Nemef Entr vervangt uw huidige cilinder door een SKG*** cilinder, in alle maatvoeringen verkrijgbaar. Door deze manier van cilindervervangende montage is het mogelijk gelijksluitende cilinders toe te voegen. Dit heeft als voordeel dat u met één enkele sleutel alle cilinders in een huis of gebouw kunt openen. Zodra u de Nemef heeft gemonteerd, downloadt u eenvoudig de Nemef app waarmee u uw smartphone omtovert in een digitale sleutel.

Nemef Entr

Start met het Basispakket van Nemef Entr

  Nemef ENTR, uw persoonlijke portier.

U kunt de voordeur eenvoudig voorzien van elektronische toegang zonder dat er veel aangepast dient te worden. Ervaar het gemak van een elektrisch slot en open uw deur met smartphone, afstandsbediening, pincode of vingerafdruk.
Ontvang een bericht wanneer iemand naar binnen is gegaan. Kies voor gemak en maak van je smartphone een virtuele sleutel.

  Nemef ENTR, je flexibele zorgverlener.

Mocht een familielid (tijdelijk) zorg nodig hebben, dan kunt u voor andere familieleden /mantelzorgers de toegang tot een woning regelen. Dit kan op vaste dagen en tijden, zonder dat een deur fysiek geopend hoeft te worden. U bepaalt zelf wie wanneer naar binnen mag.
Nemef ENTR is daarnaast te integreren in een beheersysteem en bij uitstek geschikt voor
zorginstellingen en thuiszorgorganisaties.

  Nemef ENTR, je vriendelijke gastheer.

Bent u eigenaar van een AIrBnb of vakantie woning? geen probleem! . Geef een tijdelijke huurder via een smartphone
direct toegang of stuur van te voren een digitale sleutel toe , Uw gasten openen de deur zonder dat hij/zij de sleutels ergens hoeft op te halen. In de online
functionaliteit van Nemef ENTR kan vooraf eenvoudig de toegang voor een bepaalde periode toegekend worden. Het risico van verloren of niet teruggegeven sleutels en oneigenlijk gebruik wordt uitgesloten.

 Dit basis pakket bestaat uit :

 • 1 Nemef ENTR cilinder SKG***, motor unit uitgevoerd in hoogwaardig kunststof
 • 1 Afstandsbediening
 • 2 Vaste back-up sleutels
 • 1 Security card

Nemef entr Plug & Play en de App

Plug en Play opties

Nemef Entr wordt geleverd als een basispakket bestaande uit een Nemef Entr motorunit met een SKG*** cilinder, afstandsbediening, twee mechanische sleutels, een security kaart en oplader. Nemef biedt u ook de mogelijkheid om te kiezen voor additionele toegangscontrole producten. Zo is er bijvoorbeeld een codepaneel, wanneer u liever middels een pincode de deur wil ontgrendelen.

Een vingerscanner in combinatie met een pincode opent de deur met een enkele aanraking van uw vinger. U dient hierbij wel rekening te houden met het feit dat dit het beste werkt bij een overdekte situatie, bijvoorbeeld een portiek deur.

De draadloze oplader is erg handig als u geen zin heeft om elke keer dat verlengsnoer uit te rollen.

ENTR, de Nemef Entr app

Deze app maakt van uw smartphone een digitale sleutel en heeft volledige beschikking over de toegangscontrole en toegangsbeheer. U opent de deur eenvoudig via een beveiligde Bluetooth verbinding. Ook is het mogelijk de functionaliteiten te bedienen via de cloud. De communicatie is dusdanig veilig en versleuteld dat u de veiligheidsgraad kunt vergelijken met die van internetbankieren. De app is beschikbaar voor Android en iPhone.

Enkele kenmerken van de Nemef Entr Applicatie

 • Melding bij een lage accu status
 • Maak en beheer virtuele sleutels
 • Veilig als internetbankieren
 • Maximaal toegangsbeheer en toegangscontrole
 • Technische support link

Maak kennis met de Nemef Entr

Nemef Entr configureren

Nemef Entr accessoires

Nemef Entr Vingerscanner

Nemef Entr afstandsbediening

Nemef Entr Draaloze lader

Nemef Entr draadloos Codetableau

FAQ

Past de Nemef Entr op elke deur?

Nemef ENTR past in principe op elke deur. Het is afhankelijk van de maat cilinder die u momenteel in uw deur heeft zitten. Check van te voren even uw maat. Standaard kunt u het beste rekening houden met 5mm extra aan de binnenzijde in verband met de ruimte voor de elektronica. Is uw deur 4cm dik dan heeft u er nu een 6cm cilinder inzitten. In dit geval kunt u een 35/30 cilinder (6,5cm) bestellen.

Kan ik met elke mobiele telefoon mijn deur straks openen?

Nee, dit kan alleen met mobiele apparaten die voorzien zijn van Bluetooth low energy. Bovendien zult u minimaal IOS 7 of Android 4.4 als versie moeten hebben.

Waar kan ik de mobiele app ENTR downloaden?

U kunt de App in de Google Playstore of in de Apple Appstore downloaden.

Heb ik een wachtwoord nodig voor de mobiele app?

Beveilig uw mobiele app altijd met een wachtwoord. Zonder dit wachtwoord kan men de app niet openen. Ook kunt u uw slot nog extra beveiligen met een pincode.

Is de Nemef ENTR gelijksluitend te maken?

De Nemef Entr is uitsluitend op de Nemef NF3 gelijksluitend te maken. Dit betekent dat als u één sleutel wilt houden voor al uw deuren, u de deze cilinders dient bij te bestellen. Echter is de Nemef Entr geïntroduceerd om zonder sleutels de deur te openen door middel van een mobiele app, afstandsbediening of één van de andere mogelijkheden. Dit is voortaan uw sleutel.

Wat is het bereik van de app en afstandbediening?

Wij hebben de Nemef Entr in praktijk getest en de mobiele App heeft een bereik van ongeveer +/- 25 meter. Met de afstandsbediening kan het wel tot +/- 35 meter. Afhankelijk van de dikte van de deur en de materialen die gebruikt worden kan dit bereik wel iets variëren. Er komen nog diverse ontwikkelingen aan. Zo komt er de mogelijkheid om vanaf afstand iemand toegang te geven tot de Nemef Entr.

Wat is de batterijduur?

Ongeveer eens in de 3 tot 4 maanden moeten de batterijen opgeladen worden. Hier krijgt u een melding van via uw mobiele telefoon.

De batterijen in de Nemef ENTR gaan drie tot zes maanden mee. Dit is afhankelijk van het aantal keer dat u gebruik maakt van het slot. U wordt middels een signaal gewaarschuwd wanneer de batterijen bijna leeg zijn. Op dat moment zult u de batterijen op moeten laden. Dit kunt u doen door middel van de oplader die wordt meegeleverd in de originele verpakking. Het duurt vervolgens vier uur voordat de batterijen volledig opgeladen zijn. Ook op het moment dat de batterijen aan het opladen zijn, kunt u gebruik maken van de Nemef Entr. We adviseren u bij aanschaf van Nemef ENTR ook de losse acculader aan te schaffen.

Hoe voeg je een extra digitale sleutel toe?

 1. Begin met het toevoegen van een eerste gebruiker. Zie hiervoor ook het vorige punt.
 2. Maak met de hoofdgebruiker verbinding met de Entr. Klik rechtsboven op het “slotje”.
 3. Kies voor “een gebruiker toevoegen” en volg de stappen op het scherm.
 4. De code voor de nieuwe gebruiker kunt u doorsturen.
 5. Activeer de Entr en klik op “Add”. Voer de code in en kies optie “2”. De verbinding van de Entr staat nu open.
 6. Swipe op het mobiele apparaat van rechts naar links in het hoofdscherm. Het slot wordt zichtbaar. Voer de code in om de activatie te voltooien.

NB: U kunt nooit met meerdere mobiele apparaten tegelijk verbinding maken met de Entr. Na het moment van toevoegen van een nieuwe gebruiker dient deze mobiele App volledig te worden afgesloten. Als dit niet gebeurt, krijgt de nieuwe gebruiker geen slot te zien na het “swipen”.

Wat als ik mijn smartphone verlies?

Op het moment dat u uw smaprthone kwijt bent, kunt u met uw nieuwe smartphone verbinding maken met de Entr. Kies voor “herstel slot” onder “mijn sloten” en voer uw wachtwoord in. De rechten van het verloren toestel vervallen hiermee. Zorg dat uw gebruikerswachtwoord gewijzigd wordt.

Wat als ik mijn afstandsbediening verlies?

Bent u uw afstandsbediening kwijt? Zorg dat u uw huis binnenkomt en activeer de Entr. Kies vervolgens voor “DEL”, gevolgd door optie “1”. Hiermee worden alle afstandsbedieningen geblokkeerd. Nieuwe afstandsbedieningen zijn aan te schaffen op de Deurmeesters.nl. De afstandsbedieningen kunt u opnieuw inlezen.

Wat als ik mijn huissleutel verlies?

Bent u uw huissleutel verloren? Wij kunnen een andere motorcilinder voor u leveren (zonder de elektronica). De kosten zijn ongeveer € 60,-. Neem hiervoor contact met ons op.

Hoe voeg ik een extra Nemef ENTR digitale sleutel toe?

Het toevoegen van een extra digitale sleutel aan de Nemef ENTR is niet ingewikkeld. Volgt u hiervoor onderstaand stappenplan:

 1. Download en installeer de Nemef ENTR-app voor Android of Apple.
 2. Voeg ten eerste een hoofdgebruiker toe.
 3. Maak als hoofdgebruiker verbinding met de Nemef Entr. Hiervoor klikt u op het slotje rechtsboven.
 4. Voeg een gebruiker toe en volg de stappen die worden aangegeven. U krijgt daarbij ook een code die u door kunt sturen naar de nieuwe gebruiker.
 5. Activeer de Nemef Entr en klikt op ‘add’. Hier voert u de code in en kiest u voor optie twee. Wanneer u dit gedaan hebt, wordt de verbinding opgestart.
 6. Veeg op het mobiele apparaat van rechts naar links op de hoofdpagina. Hierdoor wordt het slot zichtbaar en kunt u de code invoeren om de activatie te voltooien.

Let op! U moet er rekening mee houden dat er slechts één apparaat tegelijk verbinding kan maken met de Nemef Entr. Er kan dus niet met verschillende apparaten tegelijkertijd verbinding gemaakt worden. Ook moet de nieuwe gebruiker de app volledig afsluiten op het moment dat deze is toegevoegd. Wanneer men dit niet doet, krijgt deze nieuwe gebruiker geen slot te zien.

Hoe voeg ik een extra Nemef ENTR digitale sleutel toe?

Het toevoegen van een extra digitale sleutel aan de Nemef ENTR is niet ingewikkeld. Volgt u hiervoor onderstaand stappenplan:

 1. Download en installeer de Nemef ENTR-app voor Android of Apple.
 2. Voeg ten eerste een hoofdgebruiker toe.
 3. Maak als hoofdgebruiker verbinding met de Nemef Entr. Hiervoor klikt u op het slotje rechtsboven.
 4. Voeg een gebruiker toe en volg de stappen die worden aangegeven. U krijgt daarbij ook een code die u door kunt sturen naar de nieuwe gebruiker.
 5. Activeer de Nemef Entr en klikt op ‘add’. Hier voert u de code in en kiest u voor optie twee. Wanneer u dit gedaan hebt, wordt de verbinding opgestart.
 6. Veeg op het mobiele apparaat van rechts naar links op de hoofdpagina. Hierdoor wordt het slot zichtbaar en kunt u de code invoeren om de activatie te voltooien.

Let op! U moet er rekening mee houden dat er slechts één apparaat tegelijk verbinding kan maken met de Nemef Entr. Er kan dus niet met verschillende apparaten tegelijkertijd verbinding gemaakt worden. Ook moet de nieuwe gebruiker de app volledig afsluiten op het moment dat deze is toegevoegd. Wanneer men dit niet doet, krijgt deze nieuwe gebruiker geen slot te zien.

Contact met slimme deuroplossingContact opnemen

Heeft u nog vragen, of wilt u advies op maat? De experts van Slimmedeuroplossing.nl zijn bereikbaar.

E-mailadvies@deurmeesters.nl
Telefoon+31 (0) 413 724993
Whatsapp: +31 (0) 6 23400936