CESeasy licentie programma

Het CESeasy licentieprogramma is ontwikkeld voor het eenvoudig beheren van de CES easy motorcilinders.  Het licentie programma biedt beheer voor één CES easy motorcilinder of meerdere motorcilinders op basis van gedeeld beheer. Met gedeeld beheer kunnen meerdere partijen eenzelfde slot apart van elkaar beheren.

Voorwaarde van het licentie programma is dat er een aanmelding dient te gebeuren op het CESeasy beheerplatform. Deze aanmelding geeft toegang tot een platform waar de verschillende licentie mogelijkheden kunnen worden geactiveerd. De activatie zorgt ervoor dat digitale sleutels in een uiterst veilige omgeving worden uitgegeven aan de betreffende gebruiker of gebruikers. Het is dus onmogelijk een digitale sleutel uit te delen zonder aangemeld te zijn bij het CESeasy beheerplatform.

Het beheerplatform kent drie niveaus waar ieder niveau een eigen rol kent. We onderscheiden de niveaus als:

  • Sloteigenaar (basis)
  • Gebouwenbeheer
  • Organisatiebeheer

Naast het beheerplatform is er een app die ervoor zorgt dat de digitale sleutel kan worden toegepast in combinatie met Bluetooth. Verder ondersteunt deze app de gebruiker in de functies die via het beheerplatform worden toegekend.

 

zonder meerkosten tot 2.500 digitale sleutels uit te geven

CESeasy licentie organisatie met 100 extra medewerkers

Ces easy Prepaid kaart gebouwbeheer

CESeasy licentiekaart sleuteluitgifte organisatie 5 jaar

Ces easy prepaid kaart Sleuteluitgifte aan organisaties

CESeasy prepaid kaart sleuteluitgifte organisaties

Ces easy prepaid kaart Sleuteluitgifte aan organisaties