CESeasy oplegslot

CESeasy heeft ook een slim slot voor uw oplegslot of kettingdeuropener. Hierdoor kunt u ook van de niet standaard sloten een slim slot maken.

  • Eenvoudig te monteren
  • Een slim slot voor uw oplegslot en kettingdeuropener
  • Tot maximaal 30.000 openingen op één set batterijen
  • Ook met een afstandsbediening te bedienen

Of vraag vrijblijvend een advies op maat.

Kenmerken

Toegangscontrole

Met de sloten van CESeasy vervangt u uw huidige fysieke sleutel voor een digitale sleutel via bijvoorbeeld uw smartphone. Daarnaast is het mogelijk om uw deur te openen met een afstandsbediening. Hierdoor kunt u ook met volle boodschappentassen gemakkelijk naar binnen. Ook is CESeasy erop gericht dat u vanaf iedere plek controle heeft over de toegang van uw deur.

Toegangsbeheer

Middels het beheerplatform heeft u altijd de controle over de toegang tot uw woning. Ook kunt u digitale sleutels uitdelen via het platform en kunt u drie maanden lang alle functies uitvoeren als sloteigenaar. U hebt daarnaast geen speciale software nodig om dit platform te kunnen gebruiken.

Montage

Het oplegslot en de kettingdeuropener plaatst u zoals u dit normaal ook zou doen. De sloten zijn voorzien van batterijen, waardoor u geen kabels hoeft te trekken. De installatie kan ook door ons voorzien worden. Heeft u hierin interesse? Neem dan contact met ons op.

Video

Veel gestelde vragen

Hoeveel digitale sleutels ontvang ik bij het product?

Standaard is het slot voorzien van vijf digitale sleutels. Hier kunt u echter altijd extra digitale sleutels bijbestellen.

Wat krijg ik meegeleverd met het slot?

Bij het oplegslot wordt de sluitkom en bevestigingsmaterialen meegestuurd. Daarnaast krijgt u drie mechanische sleutels en vier AA batterijen. Bij de kettingdeuropener wordt de ketting en vier AA batterijen meegestuurd.

Contactinformatie

Contact met slimme deuroplossingContact opnemen

Heeft u nog vragen, of wilt u advies op maat? De experts van Slimmedeuroplossing.nl zijn bereikbaar.

E-mailadvies@deurmeesters.nl
Telefoon+31 (0) 413 724993
Whatsapp: +31 (0) 6 23400936