Draadloos video intercom systeem

Draadloos video intercom systeem maakt het mogelijk  draadloos te communiceren met een beeld /spraak verbinding  tussen een buitenpost en een mobiele binnenpost tot soms wel 500 meter afstand van het basisstation.  Er kan bij dit systeem gekozen worden voor een handtoestel met beeld wat meer mobiliteit biedt of voor een wandtoestel dat wordt gemonteerd op een vast plek in een woonhuis of gebouw.

Typische kenmerken van dit syteem zijn:

 • Kwaliteit van de spraak is hoog
 • Beveiligd tegen afluisteren
 • Eenvoudige installatie via de mobiele telefoon
 • Verbinding maken met de intercom rechtstreeks via uw telefoo
 • Interfereert niet met andere toestellen
 • Kosten Efficient
 • Goede mobiliteit
 • Eenvoudig uit te breiden
 • Tot 500 meter open veldbereik!
 • Werkbereik van 200 meter door beton, stenen of stenen muur
 • Tot 4 handsets / binnenunits per systeem

Het voordeel van een draadloos video intercom systeem met camera is dat er afhankelijk* van het gekozen systeem geen vaste binnenpost nodig is. Bekabeling is daardoor overbodig. Dit type intercom kan eenvoudig in een bestaande situatie zonder hak -en breekwerk worden geïnstalleerd.

Bekijk hier de mogelijkheden of vraag  advies op maat.

Kenmerken

Veiligheid

Een Video intercomsysteem biedt voor gebouwen en appartementen een betere beveiliging t.a.v. de toegangscontrole. De bezoeker belt aan, de bewoner hoort en ziet wie er aan de deur staat en kan vervolgens eenvoudig al dan niet de toegang verlenen. Met name VVE kent vaak meerdere bewoners in een gebouw/ appartement complex die middels een intercomsysteem direct kunnen horen en zien wie er voor de entree van hun gebouw staat.  En dat is wel zo’n veilig idee!

Een dergelijk systeem biedt nog meer controle en veiligheid voor de bewoner.  De bezoeker die aanbelt kan ook daadwerkelijk gezien worden.Een video intercomsysteem heeft de optie ‘opnemen’ van de camera beelden. Deze beelden kan men dan in bepaalde gevallen op een later tijdstip terug kijken.  Voor bedrijven zou dit bijvoorbeeld ideaal zijn.

Functionaliteit en toepassing

Een Video Intercomsysteem wordt ook ingezet worden voor kantoorpand of een bedrijfsverzamelgebouw waar meerdere bedrijven in één gebouw zitten. De bezoeker kan snel contact maken met het juiste bedrijf in dat verzamelgebouw. De zorg is ook steeds meer op zoek naar oplossingen voor de toenemende zorgvraag voor ouderen die langer thuis willen blijven wonen. Zo kan een intercomsysteem een woning levensloopbestendige maken door meer gemak comfort en veiligheid te bieden. De ouderen die slecht ter been zijn kunnen met een mobiel toestel vanaf elke plek in het huis zien wie er aan de deur staat en al dan niet de deur ontgrendelen en hoeven niet per se naar de deur toe. Meer toepassingen van een intercomsysteem zijn ook mogelijk zoals het plaatsen van een intercom bij een poort of slagboom van bijvoorbeeld een vakantiepark of camping.

Veel bestaande intercomsystemen zijn bekabeld en zijn samengesteld uit een binnenpost en een buitenpost waar een beeld spreek/luisterverbinding tot stand wordt gebracht. In bestaande situatie waar nog geen intercom aanwezig is of waar intercom verouderd is en aan vervanging toe adviseren wij te kiezen voor draadloos. Vraag ons naar de mogelijkheden 

Intercomsystemen

Een video intercomsysteem maakt het mogelijk  draadloos tot soms wel 500 meter afstand van het basisstation te communiceren tussen een buitenpost en een mobiele binnenpost. Slimmedeurolossing.nl heeft geavanceerde intercom systemen die middels Smartphone of WIFI techniek functioneren. De systemen video intercom zijn voorzien van een camera bij de deur zodat men  kan zien wie er voor de deur staat. Al deze systemen werken volledig draadloos via het mobiele netwerk of internet.  De bezoeker drukt op een deurbel / knop of toets een code in op een codebedienpaneel,  waarna het systeem de vooraf ingestelde applicatie op de smartphone van een bewoner belt. De bewoner, ook al is deze op vakantie of op zijn werk, kan zo vanaf iedere locatie zien wie er aan de deur staat, vervolgens wordt al dan niet  toegang verleent met één swipe op de smartphone.

Toepassingen

Draadloos video Intercom Systeem voor bedrijven

In veel bedrijven en kantoorgebouwen wordt gebruik gemaakt van een intercomsysteem. Bijvoorbeeld in gebouwen, waar meerdere bedrijven zijn ondergebracht. De bezoeker kan via de buitenpost bij de ingang direct het juiste bedrijf bellen.

Het gekozen intercom systeem wordt veelal bepaald door de veiligheidseisen van de opdrachtgever. Zo kan worden gekozen voor een camera intercom systeem die ieder bezoeker vastlegt op foto of een video. Die informatie wordt dan vastgelegd zodat die in bepaalde situaties op een later tijdstip kan worden teruggekeken. Indien u gaat kiezen voor een Intercom systeem voor uw bedrijf laat ons u dan professioneel adviseren, onze jarenlange ervaring heeft ons geleerd dat advies leidt tot een juiste keuze 

Draadloos Video Intercom Systeem voor de particulier

Ook de particulier maakt gebruik van een intercomsysteem voor bijv. een woonhuis / appartement. De systemen voor de particulier kunnen bekabeld en zowel draadloos worden ingezet. Meestal gaat het hier om comfort en veiligheid. Ook speelt een grote mate van gemak hier een factor.  De intercomsystemen hebben afhankelijk van het systeem een spreek/luister verbinding. De meer geavanceerde systemen zijn met een camera uitgerust en kunnen via een smartphone worden bediend.  Bent u op zoek naar het juiste systeem laat u dan professioneel adviseren en maak een afspraak met één van onze adviseurs

Draadloos video Intercom Systeem voor VVE

VVE kiezen vaak voor een intercomsysteem voor een appartementen complex. De keuze valt meestal op een intercomsysteem met camera. Veiligheid is immers erg belangrijk. Wat te denken van personen met kwade bedoelingen die zonder enige vorm van controle het appartement complex binnen kunnen komen. Een intercomsysteem biedt hier uitkomst. De controle ligt nu volledig bij de bewoner die nu kan zien wie er voor de deur staat en de toegang kan verlenen. In bestaande situaties kan er gekozen worden voor een draadloze intercom die via een smartphone wordt bediend. Vraag ons naar de mogelijkheden of kies voor een vrijblijvende afspraak met één van onze adviseurs.

Specificaties &Producten

Specificaties draadloos video intercom systeem

 • Eenvoudige installatie 
 • Handtoestel of wandtoestel met beeld
 • Verbinding maken met de intercom rechtstreeks via uw telefoon Wi-Fi, de pass-code invoeren voor de huis-hub Wi-Fi en het apparaat is aangesloten
 • Bekijk de poort/deur en elk gewenst moment openen met modus controleren
 • Full-duplex toespraak
 • 2 relais uitgangen
 • Arrêtering uitgangen voor open houden
 • Cat5-RD Session Host-poort voor gemakkelijk harde draad optie
 • Opgewaardeerd camera met
 • IR cut filter voor betere kleur per dag en de visie van de nacht van de IR per nacht
 • Winkels beelden van de laatste 32 gemiste bellers op uw telefoon

Draadloos video Intercom systeem voor Poorten

Draadloos video Intercom systeem  voor een woonhuis

AES video Intercom 603 DECT 

Of vraag vrijblijvend een advies op maat.

AES video Intercom 705 DECT 

Of vraag vrijblijvend een advies op maat.

AES video intercom 705 DECT 

Of vraag vrijblijvend een advies op maat.

Contact met slimme deuroplossingContact opnemen

Heeft u nog vragen, of wilt u advies op maat? De experts van Slimmedeuroplossing.nl zijn bereikbaar.

E-mail: advies@deurmeesters.nl
Telefoon+31 (0) 413 724993
Whatsapp: +31 (0) 6 23400936