Assa Abloy Code iT

Assa Abloy Code iT

 Eenvoudige en comfortabele bediening zonder sleutel

 De deur wordt geopend door een individuele gebruikerscode

 Voorzien van één mastercode en tot negen gebruikerscodes

 Deurkruk is altijd bedienbaar aan de binnenzijde

Vraag vrijblijvend een advies op maat.

Kenmerken

Toepassing

De Assa Abloy Code iT zorgt ervoor dat u geen fysieke sleutel meer nodig hebt. Met deze deurkruk verkrijgt u toegang door een pincodesysteem in de kruk. Het deurbeslag werkt zonder bekabeling en kan daarnaast op vrijwel ieder slot aangebracht worden. De deurklink heeft vijf toetsen op de kruk zitten. Hiervan is er één om de deur te vergrendelen en zijn er vier om de code mee in te voeren waardoor de deur wordt ontgrendeld.

Toegangscontrole

De deurkruk bevat, zoals eerder gezegd, dus vijf toetsen. Hiervoor is er één mastercode, voor de hoofdgebruiker, en kan er aan negen gebruikers een andere code worden uitgedeeld. De beheerder kan daarbij de codes beheren en programmeren. Hierdoor kan de beheerder ook codes toevoegen en wissen. Ten slotte kan er ook voor gekozen worden om de mogelijkheid tot automatische vergrendeling in te voeren.

Geschikt voor

De Assa Abloy Code iT is met name geschikt voor de specifieke ruimtes. Aangezien er slechts negen gebruikers aan de deurkruk kunnen worden gekoppeld, is dit ideaal voor belangrijke ruimtes waar slechts een aantal mensen in mogen. Dit zou bijvoorbeeld ideaal zijn voor ruimtes in een kantoor of zorginstelling, maar ook voor een magazijn in een winkel of praktijkruimte in een woning.

Montage

De Assa Abloy Code iT is vrij eenvoudig te monteren. Hierdoor zou u dit zelf kunnen doen. Een filmpje over de installatie en programmering kunt u verderop deze pagina vinden. Mocht u de Code iT van Assa Abloy willen laten monteren dan is dit uiteraard ook mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op.

Video

Installatie en programmering Code iT

Assa Abloy in Alles over Wonen

Veel gestelde vragen

Hoeveel gebruikers kan ik een code geven?

U hebt de beschikking over één mastercode en negen andere codes. Hoe u deze verdeelt en uitdeelt, is volledig aan u. U kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om alle codes aan verschillende personen uit te delen of dezelfde code aan verschillende gebruikers. Er zijn echter altijd maximaal negen verschillende codes uit te delen.

Contact met slimme deuroplossingContact opnemen

Heeft u nog vragen, of wilt u advies op maat? De experts van Slimmedeuroplossing.nl zijn bereikbaar.

E-mailadvies@deurmeesters.nl
Telefoon+31 (0) 413 724993
Whatsapp: +31 (0) 6 23400936