Nello One

Met de Nello One hoeft u nooit meer thuis op een pakketje te wachten. Door de Nello One kunt u namelijk uw huidige intercom systeem ombouwen tot een slim slot. Middels de app ziet u vervolgens wie er voor de deur staat.

  • Slim: maak van uw intercomsysteem een slim slot. Door de Nello One te verbinden met uw bestaande intercomsysteem kunt u uw gewone slot op afstand bedienen.
  • Innovatief: met een simpel apparaat maakt u van uw intercomsysteem een slim slot. Door daarbij de app te downloaden kunt u altijd zien wie er aanbelt, waar u ook bent.

Kenmerken

Toegangscontrole

U hebt zelf de controle over wie er toegang heeft. Met de app kunt u bepaalde personen toegang geven. U kunt hierbij ook tijdvensters aangeven waarop deze personen naar binnen mogen. Zodra de bel gaat, krijgt u hiervan een push-melding via de app. Vervolgens kunt u, doordat u uw intercom systeem kunt beheren vanaf uw smartphone, altijd op uw smartphone zien wie er voor de deur staat. Via de app kunt u ten slotte de deur openen als u dat wilt.

Gemak

Wanneer u gebruik maakt van de Nello One hoeft u niet meer te zoeken naar uw fysieke huissleutel. De deur zal automatisch open gaan wanneer u bij de deur aan komt. Hierdoor kunt u gewoon doorlopen met uw volle boodschappentassen. Daarnaast kunt u de deur ook altijd openen met één druk op de knop in de Nello app.

Ideaal voor appartementen

Aangezien er in appartementen veelal met bestaande (intercom) systemen wordt gewerkt, is het niet mogelijk om een slim slot te installeren. Met de Nello One is dit wel mogelijk. Doordat dit systeem werkt op het bestaande (intercom) systeem, kunt u deze eenvoudig aansluiten. Hierdoor kunt u met een bestaand systeem toch een slim slot creëren.

Montage

Het installeren van de Nello One is vrij eenvoudig en kost u slechts een paar minuten. Voor de installatie moeten er een aantal kabels verbonden worden met de Nello One. Hiervoor is een filmpje opgesteld zoals hieronder te zien is. De installatie kan, uiteraard, ook door ons gedaan worden. Neem hiervoor contact met ons op.

Video

Maak kennis met de Nello One

Meestgestelde vragen Nello One

Kan ik Nello One met ieder intercom systeem gebruiken?

Dit is niet met zekerheid te zeggen. Om hier zeker van te zijn, kunt u de test doen op de website van Nello. Hier kunt u het merk van uw intercom systeem ingeven waarna u antwoord krijgt of dit systeem werkt met Nello One.

Op welke systemen werkt de app?

De Nello App is zowel op Android als iOS te downloaden.

Wat moet ik doen als ik niet zeker weet of de Nello One bij mij werkt?

Als u na het lezen van dit artikel en het bekijken of uw systeem werkt met de Nello One, dan kunt u altijd contact opnemen met ons. Wij voorzien u graag van een professioneel advies op maat.

Kan ik pakketbezorgers toegang geven?

Ja, u kunt de pakketbezorgers die op de site van Nello staan toegang geven. Hierbij kunt u ervoor kiezen om voor alle bezorgingen toegang te geven of per bezorging. Dit hangt af van de bezorger. Op de bezorgdag kan de pakketbezorger uw hal binnen stappen in een bepaalde tijdsperiode en uw pakket voor de deur van uw appartement plaatsen.

Komt het vaak voor dat een pakket niet bezorgd kan worden?

Ja! Wist u dat er alleen al in Duitsland 800.000 pakketjes de eerste keer niet bezorgd kunnen worden? Dit zorgt voor 400 ton CO2 uitstoot per dag. Dit is gelijk aan 225 ritjes van Frankfurt naar Beijing per dag. Met Nello One kunt u dit probleem oplossen en meehelpen aan een beter milieu.