Danalock V3

Danalock V3 smart lock

 Open uw deur middels de app op uw mobiele telefoon

 Contactloos de deur ontgrendelen

 Domotica compatible**

 Ideaal voor AirBnB toegangscontrole

 Te openen met een mechanische sleutel

 Geen aanpassingen aan uw deur

 Makkelijk zelf te monteren

 4 keer sneller dan de voorganger V2

 De sterke motor maakt het slot ook geschikt voor meerpuntssluitingen

 Slim design is strakker en kleiner (slechts 59 mm)

 De Danalock V3 is een slim elektrisch slot  en werkt prima samen met  Homekit of Z-Wave.

** afahankelijk van het type

Of vraag vrijblijvend een advies op maat.

De Danalock V3 is een slim deurslot waarmee u middels uw smartphone de voordeur vergrendeld of ontgrendeld. Als eigenaar van dit slimme deurslot krijgt u real time een overzicht wanneer het slot word geopend. Danalock heeft een auto unlock-functie. Deze functie ontgrendeld de deur automatisch als u richting de voordeur loopt: wel zo handig als u uw handen vol heeft.

Er zijn geen maandelijkse abonnementskosten voor het uitgeven van digitale sleutels en ook de app is gratis. Geef familie en vrienden permanent toegang tot uw voordeur, of geef de klusjesman eenmalig of op een vast tijdstip toegang tot voordeur. Het slot past vrijwel op iedere deur met een cilinderslot en is binnen 10 minuten klaar voor gebruik. Koppel de Danalock met een bestaand domotica protocol of installeer het gratis Danabridge systeem en open uw deur op afstand.

Kenmerken

Eenvoudige montage

Het kleine smart lock is super snel te installeren. U plaatst de basisplaat op de deur en plaatst het slot door deze er op te klikken. Makkelijker kan het haast niet. Danalock is zeer eenvoudig te installeren op uw huidige deur. U hoeft alleen de oude cilinder te verwijderen (1x schroef losdraaien). De nieuwe meegeleverde cilinder plaatst u terug en daarop wordt het elektrische deurslot bevestigd. Dankzij de duidelijke gebruiksaanwijzing heeft u het slot binnen 10 minuten geplaatst. Maak vervolgens een account aan bij Danalock en het slot is gebruiksklaar.

Integratie met domotica

De Danalock V3 is eenvoudig te koppelen met domoticasystemen als

 Z-Wave 

 Zigbee

 Nest

 IFTTT

 Harmony

 Homekit (nu verkrijgbaar)

 Amazon Echo

 Fibaro

 Zipato

 Homey

 Vera

Toegangsbeheer

Met de app heeft u overal, over de hele wereld, controle over uw slot. Openen en sluiten kan via de app. Daarnaast kunt u altijd zien wie er wanneer binnengekomen is.

Iedere keer als iemand met een digitale sleutel het slot opent ontvangt u als sloteigenaar een melding via de app. Zo weet u precies wie wanneer het slot heeft bediend. Met het logboek houdt u het overzicht.

Functies

Auto lock times

U kunt het Danalock elektronische deurslot via de instellingen de functie auto lock timer activeren. Zodat u niet vergeet de voordeur op slot te doen. Wel zo handig en veilig!

Danabridge software

Heeft u een oude mobiele telefoon of tablet in een la liggen? Download dan de gratis Danabridge app op uw oude telefoon of tables en bedien uw voordeur op afstand. De Danabridge app is te gebruiken op Android en iOS (iPhone). Plaats de oude mobiele telefoon binnen 5 meter van het slot, sluit hem aan de oplader en u heeft een bridge die het u makkelijker maakt de deur op afstand te openen.

Twist assist

De functie Twist assist maakt het mogelijk  de deur handmatig te openen vanuit de binnenzijde.  Geef een kleine draai aan het slot en de motor zal voor u de deur openen of sluiten. Een LED signaal zal groen of rood oplichten om de status door te geven.

Danalock Digitale sleutel beheer 

Danalock V3 smart lock geeft toegang tot uw huis door een mobiele telefoon, smartphone of tablet als digitale sleutel te gebruiken. De Danalock geeft de mogelijkheid om eenvoudig digitale sleutels te verdelen onder uw familie en vrienden. Zodat ook zij met de mobiele telefoon toegang krijgen tot uw eigendom. Aan het uitgeven van digitale sleutels  zijn geen maandelijkse  kosten verbonden.

Uitgeven van Digitale sleutels

Als eigenaar  maakt u eerst een account aan bij Danalock. Daarna kunt u als slot eigenaar, via de app, sms of email digitale sleutel versturen. De ontvangers van de door u verstuurde digitale sleutels dienen zich eerst aan te melden bij Danalock om de app te downloaden. Daarna kan de Digitale sleutel geactiveerd worden.

  • Altijd toegang : voor eigen familie leden
  • Tijdsgebonden sleutel : voor hulp in huis of mantelzorger
  • Eenmalige toegang : voor de installateur / reperateur
  • Bepaal zelf, wie, wanneer toegang heeft tot uw woning.
  • Krijg altijd melding wie slot heeft geopend 

Te gebruiken cilindertype

Speciaal voor Danalock ontwikkelde KESO een veiligheidscilinder die wordt gemaakt door Assa Abloy.   Door deze samenwerking krijgt u een veiligheidscilinder cilinder van topkwaliteit. Vergeet niet de juiste maat door te geven van de huidige cilinder. Hier vind u handige instructies hoe u uw cilinder kunt opmeten.

Status batterijen

Wanneer de batterijen van de Danalock een kritiek niveau bereiken wordt u gewaarschuwd via de app of door middel van led- en geluids-signalen als de batterijen bijna leeg zijn. De levensduur van de batterijen zullen bij een gemiddeld gebruik na 9 tot 12 maanden meegaan. 

Danalock varianten

Danalock Z-wave

Danalock V3 Zwave

Of vraag vrijblijvend een advies op maat.

Danalock Zigbee

Wordt nog niet ondersteunt door fabrikanten van controllers !

Danalock V3 Zigbee

Danalock Homekit

Danalock V3 homekit

Of vraag vrijblijvend een advies op maat.

Uitbreidingsmogelijkheden

Draadloos codetableau DANAPAD

Draadloos codetableau module voor toegang middels een unieke cijfercode. Is verlicht licht en is spatwater dicht. Dit codetableau werkt op batterijen. U kunt tot 20 toegangscodes via de app of op de module programmeren.

Danalock Communicatie module UV2

Met  de Danalock communicatie module  UV2 ontgrendeld  en vergrendeld  u bestaande elektronische garage deuren of tuinpoorten met uw smartphone via de gratis app.

Danafob

De Danafob is een  afstandbediening die middels bluetooth uw deur opent. De afstandbediening is ideaal voor als niet kiest voor openen met de smartphone.

Lees hier een review over Danalock

Danalock koppelen aan Veraplus

Als laatste controller voegen we het slot toe aan de Vera Plus. De ondersteuning voor nieuwe apparaten is de laatste tijd niet zo goed op orde bij Vera, we zijn dus benieuwd of dit wel goed gaat.

Danalock koppelen aan Fibaro Home Center 2

Het toevoegen aan deze controller kun je starten door naar het apparaten gedeelte te gaan en op “Add and Remove devices” te klikken.

Danalock koppelen aan ZipaTile

De Danalock v2 werkt altijd prima en alle configuratie mogelijkheden zijn aanwezig. We gaan bekijken of dit bij de nieuwe Danalock V3 ook zo is.

Veel gestelde vragen

Vanaf wanneer is de Danalock V3 te bestellen?

De Danalock V3 is nu al te bestellen via onze webshop Slimopen.nl.  Zowel de IOS als de Android versie. Tevens is de Z-wave variant is nu leverbaar. Andere domotica varianten komen binnenkort op de markt. Naar verwachting januari 2018 de Homekit editie.

Welk type batterij gebruikt ik voor de Danalock V3 ?

 

Bij voorkeur  4 x CR123 / CR17345 3v batterijen

Is het mogelijk om tijdelijke toegang te verlenen?

Ja, het is mogelijk om permanente en tijdelijke (digitale) sleutels uit te delen. Deze sleutels kunnen natuurlijk te allen tijden ingetrokken worden.

Welke diameter heeft de Danalock V3?

Danalock V3 heeft een diameter van 59mm

Past het slot op alle deuren?

De Danalock V3 past op bijna alle deuren met een eurocilinder. Om het slot te monteren is er voldoende ruimte nodig. Dit is afhankelijk van de doornmaat en pc-maat.

Voor welke besturingssystemen is de Danalock geschikt?

De Danalock V3 kan zowel via IOS als Android aangestuurd worden.

Ik heb een ruit in mijn voordeur zitten. Wanneer ik mijn voordeur op slot doe met de Danalock, is het dan niet heel makkelijk voor een dief om mijn ruit in te tikken en vervolgens met een simpele 'draai' mijn voordeur te openen? Of is het hiertegen beveiligd?

De Danalock is compact van formaat en biedt hoge mate van veiligheid en is vanaf de buitenkant niet waarneembaar (tenzij de glasplaat dusdanig is gesitueerd dat met het hang en sluitwerk vanaf de buitenkant goed kan zien zitten of mensen het hebben gezien terwijl u de deur opende). Op basis van ervaring is Danalock niet beveiligd tegen dit soort vandalisme en zijn er klanten die daarom de deur hebben vervangen zodanig dat men niet bij het slot kan. Aangezien dit type slimme sloten vrijwel altijd te openen zijn (behalve de CESeasy met blokkeerfunctie) met een draaiknop, dit vanwege de veiligheidsvoorschriften bij bijvoorbeeld brand, zal een dergelijke deur met glaswerk “gevoelig” zijn voor inbraak. In de meeste deuren zit echter gehard of gelaagd veiligheidsglas en is daardoor moeilijk te forceren. Dit zou bij u ook het geval moeten zijn. Daarnaast kunt u ervoor kiezen een stalen beugel constructie zodanig te monteren dat bij een eventuele inbraak de Danalock niet geforceerd kan worden. Daarbij raden we ook aan om altijd folie te plakken op een ruit, dit werkt namelijk ook preventief. Ook kunt u ervoor zorgen dat u het glas goed vastzet met afgeschroefde glaslatten met ééntoersschroeven en geen doorklimbaarheid van meer dan 15 centimeter. Ten slotte kunnen wij een custom made cap maken, zodat de mogelijke inbrekers er niet zomaar bij kunnen.
Vind hier de laatste Firmware update voor de Danalock V3

Contactinformatie

Contact met slimme deuroplossingContact opnemen

Heeft u nog vragen, of wilt u advies op maat? De experts van Slimmedeuroplossing.nl zijn bereikbaar.

E-mailadvies@deurmeesters.nl
Telefoon+31 (0) 413 724993
Whatsapp: +31 (0) 6 23400936